Çağlar Söyüncü'nün o hareketi maça damga vurdu: Sonrası adeta intikam oldu

Premier Lig'de milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester City, kendi sahasında Tottenham'a son dakikalarda yediği gollerle 3-2 mağlup oldu. Tottenham'ı galibiyete götüren goller, Çağlar'ın rakibi Bergwijn'a yaptığı hareket sonrası geldi. O anlar karşılaşmanın önüne geçti.

Premier Lig'in 17. haftasında Leicester City, sahasında Tottenham'a uzatma dakikalarında yediği 2 golle 3-2 mağlup oldu. Müthiş bir heyecana sahne olan maçta milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün Totteham'ın yıldızı Bergwijn'a yaptığı hareket karşılaşmanın adeta önüne geçti.

Çağlar Söyüncü'nün o hareketi maça damga vurdu: Sonrası adeta intikam oldu

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'DEN BERGWIJN'A TEPKİ

Leicester City'nin 2-1 önde olduğu 90+5. dakikada Çağlar Söyüncü, yerde yatan Tottenhamlı futbolcu Bergwijn'ın yüzüne yaklaşarak bir şeyler söyledi ve Hollandalı yıldıza alaycı bir gülüş attı. Bunun üzerine yıldız futbolcunun 90+5. ve 90+7. dakikada goller atarak takımına 3-2'lik galibiyeti getirmesi Ada'da olay oldu.

Çağlar Söyüncü'nün o hareketi maça damga vurdu: Sonrası adeta intikam oldu - Resim : 2

"HOLLANDALI YILDIZI KIŞKIRTTI"

Sosyal medyada büyük ses getiren olayın ardından binlerce paylaşım yapıldı. İngiliz ve Türk futbolseverler, Çağlar Söyüncü'nün yaptığı hareketle Bergwijn'ı kışkırtıp futbolcuya ekstra motivasyon sağladığını belirtirken milli futbolcumuzla alay eder paylaşımların fazlalığı dikkatlerden kaçmadı.

 

Çağlar Söyüncü'nün o hareketi maça damga vurdu: Sonrası adeta intikam oldu ile ilgili etiketler İngiltere Çağlar Söyüncü Leicester City Tottenham Bergwijn
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.