Çağlar Söyüncü: Türkiye için oynamak inanılmaz

Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü, "Türkiye A Milli Takımı'nda oynuyor olmak inanılmaz bir şey, bunu tarif edemem" dedi. Başarılı stoper, Altınordu'dan Freiburg'a gitme kararını verirken de zorlandığını açıkladı

İngiltere Premier Lig'de Leicester City forması giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, kulübün internet sitesine röportaj verdi.

Çağlar Söyüncü: Türkiye için oynamak inanılmaz

Milli futbolcu, "Türkiye için oynamak inanılmaz. Her oyuncu için milli takımda oynamak çok özeldir, bunu kelimelerle tanımlamak zor. Şu anda çok iyi gidiyoruz ve bu gurur verici" dedi.

Frieburg'a transfer olmadan önce adının Beşiktaş, Galatasaray ve Sevilla ile anılmasını değerlendiren Çağlar, "Tabii ki Türkiye'de kalmak daha kolaydı. O yaşta bu kararı vermek zor oldu ama kariyerim için bunu yapmam gerekiyordu" ifadesini kullandı.

Leicester City'deki günlerinin iyi geçtiğini söyleyen 23 yaşındaki stoper, "Bu sezon düzenli olarak forma giydiğim için çok mutluyum. Zorlu bir ligde oynuyoruz ve üzerimizde büyük bir baskı ve sorumluluk var. Ama ben futbola odaklanmaya ve takımıma katkı sağlamaya çalışıyorum" açıklamasını yaptı.

 

Çağlar Söyüncü: Türkiye için oynamak inanılmaz ile ilgili etiketler Şenol Güneş Milli Takım Çağlar Söyüncü Leicester City Premiere League
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.