Çağlar Söyüncü Barcelona'ya mı transfer oluyor? Menajeri açıkladı...

Premier Lig ekibi Leicester City'de sergilediği harika performansla Manchester City ve Liverpool'un transfer gündeminde yer alan Çağlar Söyüncü ile son olarak Barcelona'nın ilgilendiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Milli futbolcunun menajeri Mustafa Doğru, Katalan ekibinin ilgisini doğruladı.

Leicester City'de sergilediği başarılı performansla parmak ısırtan milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yle ilgili gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası gelmiş ve dünya devi Barcelona'nın milli futbolcu ile ilgilendiği belirtilmişti. İspanyol medyası, Katalan ekibi Başkanı Bartomeu'nun bu transferde ısrarcı olduğunu ve Gerard Pique'nin boşluğunu dolduracak stoperin Çağlar Söyüncü olarak belirlendiğini açıklamıştı.

Çağlar Söyüncü Barcelona'ya mı transfer oluyor? Menajeri açıkladı...

Milli yıldızın menajeri Mustafa Doğru, Barcelona'nın Çağlar Söyüncü'ye olan ilgisini doğruladı. İspanya'nın önde gelen spor gazetesi AS'a konuşan Mustafa Doğru, Katalan ekibinin Çağlar'ı Altınordu döneminden beri takip ettiğini açıkladı ve ''Barcelona, Çağlar'ı Altınordu'dayken de transfer etmek istemişti. Onlarla görüşmüştük fakat Çağlar'ın sürekli ilk 11'de oynayacağı bir kulüp olmasını daha doğru bulmuştuk. Çünkü, bu şekilde daha iyi gelişecekti ve bu nedenden ötürü Freiburg'un teklifini kabul ettik.'' ifadelerini kullandı.

 Çağlar Söyüncü Barcelona'ya mı transfer oluyor? Menajeri açıkladı... - Resim : 2

87 milyon Euro'ya Manchester United'a giden Harry Maguire'ın yerini dolduran Çağlar, sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti.

PSG bir sürpriz yapabilir

Çağlar'ın şuan alabilecek takım sayısının az olduğunun altını çizen Doğru, ''Bence şu an Çağlar Söyüncü'yü alabilecek takım sayısı çok az. Premier Lig'de sadece Liverpool'un maddi gücü Çağlar'ı almaya yetebilir. Ayrıca, Fransa'dan da PSG bir sürpriz yapabilir." diye konuştu.

55 milyon Euro bonservis bedeli talep ediliyor

Premier Lig'in tamamlanmamasına rağmen yılın en iyi 11'ini belirleyen İngiltere'nin en köklü medya organlarından BBC, kadroda Çağlar Söyüncü'ye de yer vermişti. Bu sezon tüm kulvarlarda 35 maça çıkan ve Manchester City ile Liverpool'un da transfer listesinde yer alan Çağlar için Leicester'ın 55 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği gelen haberler arasında.

Çağlar Söyüncü Barcelona'ya mı transfer oluyor? Menajeri açıkladı... ile ilgili etiketler Çağlar Söyüncü Leicester City Barcelona mustafa doğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.