Çağlar Ökten'in oğlu Artur Ökten'ı kızdıran Seda Sayan yorumu

Seda Sayan, 7. evliliğini yaptığı eşi Çağlar Ökten'in ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Artur'u sosyal medyadan takibe alıp gönderisine yorum yaptı. Artur Ökten, Seda Sayan'ın yorumu sonrası bir arkadaşından gelen ‘’Sırtın yere gelmez oğlum Seda annen var bu hayatta’’ yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.

Yaklaşık 4 ay önce kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapan Seda Sayan, evlendikten sonra eşinin oğlu Artur Ökten'i Instagramdan takibe almıştı. Seda Sayan, eşinin ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Artur'un hemen hemen her gönderisini beğenip yorumda bulunuyor.


Seda Sayan son olarak Artur'un paylaşımına ''👏👏👏👏👏👏 sonunda 😂 @arturokten'' yorumunda bulundu. Seda Sayan'ın bu yorumunu gören bir kullanıcı da Atur'a ''Sırtın yere gelmez oğlum Seda annen var bu hayatta'' şeklinde bir yorumda bulundu. Seda Sayan'ın, Artur Ökten'in bir gönderisine yorum yapmasının ardından gelen bu yorum Artur Ökten'i kızdırdı. Artur Ökten, Seda Sayan için 'annen var' ifadelerini kullanan kişiye sert bir dille yanıt verdi.

''BEN ONA ABLA DİYORUM''

Artur Ökten, Seda Sayan ile ilgili verdiği cevabında şu ifadeleri kullandı: ''1-seda benim annem değil ben ona abla diyorum 2-benim sırtım gerçek annem sayesinde yere deymez o benim arkamda Seda abla değil (.)''

Çağlar Ökten'in oğlu Artur Ökten'ı kızdıran Seda Sayan yorumu

Çağlar Ökten'in oğlu Artur Ökten'ı kızdıran Seda Sayan yorumu ile ilgili etiketler Seda Sayan çağlar ökten Artur Ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.