Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a romantik sözler: 'İşte benim kadınım!'

Seda Sayan ile 24 Nisan'da Swiss Otel The Bosphourus'da gerçekleşen törenle sessiz sedasız nikah masasına oturan 34 yaşındaki müzisyen Çağlar Ökten, eşine aşkını haykırdı. Sosyal medya hesabından Seda Sayan'ın gelinlikli bir fotoğraf karesini yayınlayan Çağlar Ökten, eşine aşkını haykırdı. Ökten'in o paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Mayıs ayında Prag'da evlenecek olan Seda Sayan ile Çağlar Ökten, yaşanan vize problemleri nedeniyle nikah tarihinde ve yerinde değişikliğe giderek 24 Nisan'da Swiss Otel The Bosphourus'da sessiz sedasız evlenmişti. Nikaha, Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten'den 3 yaş küçük olan oğlu Oğulcan Engin'in katılmaması dikkat çekmişti. Nikah sonrası balayı için Paris'e giden Seda Sayan - Çağlar Ökten romantik pozlarına paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak Çağlar Ökten, Instagram hesabından eşi Seda Sayan'ın puro içerken çekilen gelinlikli bir fotoğraf karesini yayınladı. Çağlar Ökten, Seda Sayan'a adeta aşkını haykırdı. Çağlar Ökten'in yaptığı paylaşıma düştüğü romantik not gündem oldu.

Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a romantik sözler: 'İşte benim kadınım!'

Çağlar Ökten paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek.
Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak.
Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla…
Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana… işte o benim kadınım arkadaş .Canıma can katan,gözüm gözüne değdiğinde ruhumu huzurla kaplayan aşkım karım. Seni çok seviyorum tamam mı @sedasayan 💘''

Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a romantik sözler: 'İşte benim kadınım!' - Resim : 2


SEDA SAYAN'IN ESKİ EŞLERİ

Daha önce Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19) ile evlilik yapan 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan 7. evliliğini 24 Nisan'da Çağlar Ökten ile gerçekleştirdi. Seda Sayan'ın Sinan Engin'den dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile 7. eşi Çağlar Ökten arasında 3 yaş bulunuyor.

 

Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a romantik sözler: 'İşte benim kadınım!' ile ilgili etiketler Seda Sayan Sosyal Medya Instagram çağlar ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.