Çağlar Ökten ve Seda Sayan'a balayı için gittikleri Paris'te büyük şok! Kapıda kaldılar

Mayıs ayında Prag'da evlenecek olan Seda Sayan, ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden nikahı erken bir tarihe çekerek müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da Swiss Otel The Bosphourus'da evlendi. Çift balayı için yakın arkadaşlarıyla birlikte Paris'e gitti. Seda Sayan balayı için gittiği Paris'te büyük bir şok yaşadı. Paris'in en ünlü mekanlarından biri olan L'Avenue'ye girmek isteyen Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ve arkadaşları içeri alınmadı. İşte detaylar...

 

Geçtiğimiz günlerde 7. evliliğini yaptığı Çağlar Ökten ile balayı için Paris'e giden 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, eşi ve arkadaşlarıyla birlikte şehrin çok ünlü bir mekanlarından birine gitmek istedi. Ancak Türkiye'de şöhreti her kapıyı açan Kadırgalı, çok popüler mekana alınmadı.


Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Seda Sayan ile Çağlar Ökten, balayı için önceki gün Paris'e gitti. Arkadaşlarına ait özel uçakla Fransa'nın yolunu tutan olay ikili, aşıklar şehrinin en gözde yerlerini gezmek istedi.

İÇERİ ALINMADILAR

Ancak 59 yaşındaki Kadırgalı ve kendisinden 25 yaş küçük eşi, hüsrana uğradı.
Paris'in en ünlü mekanlarından biri olan L'Avenue'ye girmek isteyen ünlü çift ile beraberindeki dört arkadaşı, kısa bir şok yaşadı.

Şöhreti sayesinde Türkiye'deki her mekanda kapılarda karşılanan Seda Sayan ve eşi, şehrin gözde mekanına "Rezervasyonunuz yok" denilerek alınmadı.

 

 

 

Çağlar Ökten ve Seda Sayan'a balayı için gittikleri Paris'te büyük şok! Kapıda kaldılar ile ilgili etiketler Seda Sayan Düğün nikah Balayı Paris çağlar ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.