Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan eşinin soyadını kullanmayacak

Geçtiğimiz Nisan ayında genç meslektaşı şarkıcı Çağlar Ökten’le 7'nci evliliğini yapan 59 yaşındaki Seda Sayan, kızlık soyadını kullanmak için açtığı davayı kazandı.

Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'le geçtiğimiz Nisan ayında hayatını birleştiren Seda Sayan, evlendikten sonra İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak kızlık soyadını kullanmak için dava açmıştı.

Sayan’ın avukatı, mahkemeye sunduğu dilekçede sanatçının isminin nüfus kayıtlarında ‘Aysel Gürsaçer’ olarak geçtiğini belirterek “Müvekkilim, Çağlar Ökten’le evlendikten sonra nüfus kayıtlarında soyadı ‘Gürsaçer Ökten’ olarak değişmiştir. Bu da resmi işlemlerde sorun yaratmaktadır. Müvekkilim, işlerinden dolayı kızlık soyadı olan ‘Gürsaçer’i kullanmak istemektedir. Çağlar Ökten’in de bu konuda rızası vardır” ifadelerini kullanmıştı.

 Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan eşinin soyadını kullanmayacak

'GÜSAÇER' SOYADINI KULLANACAK

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Önceki gün görülen duruşmada sanatçının ‘Ökten’ soyadının iptaline karar veren mahkeme, bundan sonra kızlık soyadı ‘Gürsaçer’i kullanmasına karar verdi.

Konu ile ilgili daha önce açıklama yapan Seda Sayan şu ifadeleri kullanmıştı: “O yanlış anlaşıldı. Boşanacağımız ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Eğer eşimin soyadını alacak olursam, bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek. Benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına.”

Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan eşinin soyadını kullanmayacak ile ilgili etiketler Seda Sayan Çağlar Ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.