Çağlar Ökten ile aralarında kriz mi çıktı? Seda Sayan'dan soyadı açıklaması

2 ay önce kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile 7’inci evliliğini yapan 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan eşinin soyadını kullanmamak için mahkemeye başvurmuştu. Seda Sayan'ın bu hamlesi Çağlar Ökten ile evliliklerinde kriz çıktığı şeklinde yorumlandı. İddialara cevap veren Seda Sayan, ''Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye.'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan eşinin soyadını kullanmamak için dava açmıştı. ‘Ökten’ soyadının nüfustan silinmesi için harekete geçen Seda Sayan, isminin nüfus kayıtlarında ‘Aysel Gürsaçer Ökten’ olarak geçtiğini ve ‘Ökten’in resmi işlemlerde sorun olduğunu belirtmişti. Seda Sayan'ın bu hamlesinden sonra eşi Çağlar Ökten ile arasında kriz çıktığı iddia edildi. Seda Sayan konuya açıklık getirdi.

 ''EŞİMİN İSTEDİĞİ YERDE TATİL YAPACAĞIZ''

Seda Sayan, 'Ökten' soyadını sildirmek istemesinin eşiyle arasında kriz yarattığı iddiasına yanıt verdi. Seda Sayan, önceki gün Ataköy’de bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sayan, “Hayatım çok iyi gidiyor, çok mutluyum. Baksanıza gözlerimin içi gülüyor. Eşim bu yaz Kaş’ta tatil yapmamızı istiyor, onun dediği olacak, baş başa tatil yapacağız” dedi.

Çağlar Ökten ile aralarında kriz mi çıktı? Seda Sayan'dan soyadı açıklaması


''BİR SÜRÜ EVRAKTA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK...''

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Sayan, eşinin soyadını kullanmama kararının evliliğinde soruna yol açtığı haberleri hakkında da konuştu: “O yanlış anlaşıldı. Boşanacağımız ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Eğer eşimin soyadını alacak olursam, bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek. Benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına.”

 

 

 

Çağlar Ökten ile aralarında kriz mi çıktı? Seda Sayan'dan soyadı açıklaması ile ilgili etiketler Seda Sayan mahkeme çağlar ökten soyadı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.