Çağlar Ertuğrul’dan, Altın Kelebek'te "Tamer Karadağlı" taşlaması...

Türkiye son dönemde ödül törenlerinde verilen politik mesajlara aşina... Bunun son örneği Altın Kelebek ödül töreninde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Çağlar Ertuğrul'dan geldi. Ertuğrul, ödülünü aldıktan sonra bir başka ödül polemiği ile adından söz ettiren Tamer Karadağlı'yı hedef alan jestler ve mimikler sergiledi. Çağlar Ertuğrul'un bu davranışına tepkiler ise gecikmedi....

47'ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri, hafta sonu düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede En İyi Erkek Oyuncu ödülüne, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisindeki performansıyla Çağlar Ertuğrul layık görüldü.

Ödülü almasının ardından teşekkür konuşması yapan Çağlar Ertuğrul, Altın Portakal'da Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan polemiğe jestleriyle atıfta bulundu.

ARKASINI KONTROL ETTİ!

Konuşması esnasında bir anda arkasını dönerek izleyenleri şaşırtan Ertuğrul, "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullandı. O sırada sunucu Cem Davran ise "Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor" yorumunda bulundu.

TEPKİLER YÜKSELDİ

Çağlar Ertuğrul'un bu jestleri sosyal medyada da büyük yankı buldu. Ünlü oyuncuya tepki gösteren vatandaşlar Tamer Karadağlı'ya destek mesajları paylaştı.

TRT'nin "Teşkilat" isimli dizisinde rol alması gereken ismin Çağlar Ertuğrul değil, Tamer Karadağlı olması gerektiğine ilişkin pekçok yorum yapıldı.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

Çağlar Ertuğrul’dan, Altın Kelebek'te "Tamer Karadağlı" taşlaması... ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul Tamer Karadağlı TRT 1 teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.