Çağlar Ertuğrul Yeni Dizisi Magarsus İçin Aldığı Kilolarla Görüntülendi!

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Teşkilat dizisinde Serdar Karakteriyle büyük çıkış yakalayan Çağlar Ertuğrul şimdiden yeni dizisi için çalışmalara başladı. Hayranlarının karşısına dijital platform Blu Tv'de çıkacak olan Ertuğrul, Magarsuz dizisi için aldığı kilolarla görüntülendi.

Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi Magarsus için çalışmalara başladı. Oynayacağı yeni karakter için 15 kilo alacak olan oyuncu şimdiden başladı. Tatil için gittiği Amsterdam'dan paylaşımlar yapan Çağlar Ertuğrul, sosyal medyayı birbirine kattı.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL ALDIĞI KİLOLARLA GÖRÜNTÜLENDİ

Amsterdam'daki tatil pozlarını paylaşan Çağlar Ertuğrul, “Aklını sanatla, karnını da stroopwaffle ile doldur! gerçekten ilham verici bir tatil oldu!” notuyla paylaştı.

Çağlar Ertuğrul Yeni Dizisi Magarsus İçin Aldığı Kilolarla Görüntülendi!

MAGARSUS DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Blu Tv'de Aralık ayında yayınlanması beklenen Magarsus dizisinde başrol oynayacak Çağlar Ertuğrul'a Merve Dizdar ve Berkay Ateş eşlik edecek.

Magarsus dizisinin konusu da dikkat çekti. Sarıbahça'de narenciye tüccarı olan Kurak Ailesinin kendi içinde ve başka düşmanlarla olan gayretler anlatılıyor.

 

Çağlar Ertuğrul Yeni Dizisi Magarsus İçin Aldığı Kilolarla Görüntülendi! ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul magarsus dizisi konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.