Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’tan ayrılığıyla ilgili yapılan tüm spekülasyonlara çektiği video ile yanıt verdi!

TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat’ın, birkaç hafta önceki sezon finali bölümüne büyük patlama damgasını vurmuştu.

Sezon finalindeki patlama sahnesi dizinin baş karakteri ‘Serdar’ı canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırmıştı. Bunun üzerine Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşulmuştu.

Hemen akabinde Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Hayranları Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılığına bir türlü inanamıyordu bu konuda çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Ünlü oyuncu Dertleşme başlıklı bir YouTube videosu çekerek tüm izleyicilerin kafalarındaki soru işaretlerine nokta koydu.

Sözlerine, “3. sezonda yokum” diyerek başlayan oyuncu, “Çok güzel 67 hafta geçirdim, bu 48 bölüme denk geliyor. Omuzumda, sağ ayağımda sakatlıklarım olduktan sonra dizideki aksiyon dozu azaldı hatta son bölümlerde dikkat ettiyseniz silahı sol elle kullanmaya başladım. Teşkilat aksiyon dizisi, kavga dövüş olmazsa olmaz, ben bu aksiyondan geri kaldığım için üzüldüm ve sağlığım söz konusuydu. Zaten 2023′ de beni azad edecekleri konusunda anlaşmıştık” açıklamasıyla dikkat çekti.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'tan ayrılığıyla ilgili yapılan tüm spekülasyonlara çektiği video ile yanıt verdi! 119

Sözlerini, “Ayrılma, terk etme, yarıda bırakma gibi bir şey söz konusu değil, bu yorumlar beni üzüyor açıkçası” diyerek sürdüren Çağlar Ertuğrul, “Hiç kimseyi mutlu edemiyorsunuz bu da herhalde bu işin cilvesi. Ben buradan TİMS yapım ekibine, senarist ekibine ve kamera arkasındaki arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletmek istiyorum. O dönem en zor şartlarda çekilen dizilerden biriydik. Ankara’nın soğuğunda herkes çok özverili çalıştı, seyircimize ve Milli İstihbarat Teşkilatına’da teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“Bana kızanlar kusura bakmasınlar bu daha önceden planlanmış bir şeydi” sözleriyle dikkat çeken oyuncunun tüm açıklamasını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz;

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’tan ayrılığıyla ilgili yapılan tüm spekülasyonlara çektiği video ile yanıt verdi! ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.