Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini ti'ye aldı

TRT1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinin Serdar Kılıçaslan'ı Çağlar Ertuğrul, Bali'den başka bir adaya gitmek için uçak kapatan Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'yi ti'ye aldı.

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve sekiz yaşındaki kızı Melisa’yla birlikte gittiği Bali'deki tatilini geçtiğimiz günlerde bitirmişti. Subaşı, kendisi ve kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için Mısırlı milyarder sevgilisinin özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alıp uçak kapattığını söylemişti.

Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini ti'ye aldı

 Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarına "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" notunu düşmüştü.

Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini ti'ye aldı - Resim : 2

Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, kendisine yönelik eleştirilere; "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın" sözleriyle yanıt vermişti.


Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini ti'ye aldı - Resim : 3

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, sosyal medya fenomeni ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Mohammed Alsaloussi'dan bir istekte bulundu. Ünlü oyuncu, "Katrilyarder Mısırlı sevgiliden rica etsek, sinema salonu kapatır mı? Yeni 'Mortal Kombat'ı büyük perdede izlemek istiyorum." sözleriyle, Subaşı ve sevgilisini ti'ye aldı.

Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini ti'ye aldı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Çağlar Ertuğrul Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.