Çağlar Ertuğrul sevgilisini de alıp gitti!

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, radikal bir karar alarak İstanbul'u terk edip İzmir'de yaşamaya başladı. Ertuğrul, kız arkadaşıyla birlikte meyve ve sebze yetiştiriyor.

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kalya Manukyan'la beraber Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir kafede oturan oyuncu, gazetecilerle kısa süreli sohbet etti. İstanbul'dan İzmir'e taşındığını söyleyen oyuncu, meyve-sebze yetiştirmeye yakın zamanda da hayvan alacağını söyledi.

"MEYVE, SEBZE YETİŞTİRİYORUM, HAYVANDA ALACAĞIM"

Çağlar Ertuğrul, " 21 Aralık'ta vizyona girecek olan 'Yanımda Kal' filminin tanıtımı için İstanbul'a geldim. Bu arada ben İzmir'e taşındım" dedi. Gazetecilerin, "Neden taşındınız?" sorusuna Ertuğrul, "Zaten İzmirli'yim. İstanbul'dan çok sıkıldım. Orada bir çiftlik evim var. Sebze ve meyve yetiştiriyorum ama hayvanda alacağım" cevabını verdi.

Çağlar Ertuğrul sevgilisini de alıp gitti!

'DAĞ' FİLMİNİN 3'ÜNCÜSÜNÜ ÇEKECEK

'Dağ' filmi serilerinin devam edeceğini söyleyen oyuncu, serinin üçüncüsünün çekileceğini söyledi.

Çağlar Ertuğrul sevgilisini de alıp gitti! - Resim : 2

 

Çağlar Ertuğrul sevgilisini de alıp gitti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.