Çağla Şıkel'le mesajlaşmaları ifşa olan İzzet Antebi'den 'yasak aşk' açıklaması

2021 yılında iş adamı İzzet Antebi ile boşanan Didem Sarı, eski eşinin Çağla Şıkel'le olan özel yazışmalarını ifşa etmişti. Didem Sarı, İzzet Antebi ile evli olduğu süreçte eksi eşinin Çağla Şıkel'e 'yasak aşk' yaşadığını öne sürmüştü. İddiaların ardından İzzet Antebi sessizliğini bozdu. Çağla Şıkel'le mesajlaşmaları ortaya çıkan İzzet Antebi konu ile ilgili bakın ne dedi...

İzzet Antebi ile Didem Sarı 2009 yılında nikah masasına oturmuş, çift 2010’da kızları Mila, 2015’te oğulları Moris’i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamışlardı. Didem Sarı ile İzzet Antebi geçtiğimiz yaz boşandı. Sürpriz boşanma haberine ikilinin yakınlarını bile şaşırtmıştı. İzzet Antebi boşanma sonrası ünlü manken Tuvana Türkay'la aşk yaşamaya başlamıştı.

 DİDEM SARI ESKİ EŞİNİN YAZIŞMALARINI PAYLAŞTI


İzzet Antebi'nin eski eşi ve iki çocuğunun annesi Didem Sarı dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla görenleri hayrete düşürdü. Sarı, İzzet Antebi ile Çağla Şıkel’in mesajlaşmalarını ifşa ederek, daha boşanmadan aşk yaşadıklarını iddia etti. Didem Sarı, paylaşımına ''Daha evlilik kararı kesinleşmeden yaşanan aşka bak'' notunu düştü.

 Çağla Şıkel'le mesajlaşmaları ifşa olan İzzet Antebi'den 'yasak aşk' açıklaması

4 aydır oyuncu Tuvana Türkay ile aşk yaşayan ve Didem Sarı ile evli olduğu süreçte Çağla Şıkel ile yasak aşk yaşadığı öne sürülen iş insanı İzzet Antebi konu ile ilgili Posta'dan Halil Kalmuk'a konuştu.

DİDEM SARI'YA DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR


İşte Halil Kalmuk'un bugünkü o yazısı...

İzzet Antebi ile konuştum. Şoktaydı ve sinirliydi. Avukatıyla görüştüğünü belirtip "Biz 22 Eylül 2021’de boşandık. O paylaşımlar ise ekim tarihli. Didem ayrılık sonrası Instagram hesabımı hacklemiş. Kaldı ki, Çağla Şıkel ile hiçbir zaman ilişkim olmadı. Benim sevgilim değil, sadece arkadaşım. Eski eşime dava açacağım" dedi. Küplere binen Çağla Şıkel de hukuki yollara başvuracak.

Çağla Şıkel'le mesajlaşmaları ifşa olan İzzet Antebi'den 'yasak aşk' açıklaması ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Yasak Aşk didem sarı İzzet Antebi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.