Çağla Şıkel'den olay yaratan 'işsizlik' açıklaması!

Kanal D’de başlayacak ‘Dostlar Mahallesi’ dizisinde oynayan Çağla Şıkel çarpıcı bir açıklama yaptı.

“Bir gün iş bulamazsanız ne yaparsınız?” sorusuna Çağla Şıkel şöyle cevap verdi:

“Oğullarımın babası var. Ama yine de işsiz kalırsam iki tığ alırım, örgü örer satarım. Gece gündüz çalışırım. ‘Bir zamanlar ünlüydüm, mankendim, oyuncuydum, diye de hiç gocunmam."

Dizide, eli maşalı bir kadını canlandırdığını ve eşini oynayan Ulaş İnan Torun’un kafasına sürekli terlikle vurduğunu anlatan Şıkel, “Ulaş benden bayağı çekiyor, dayak yiyor” şeklinde konuştu.

maxresdefault

Alişan ise yeni dizileri olan Dostlar Mahallesi'ni anlattı.

Alişan, Çağla Şıkel ile oynayacağı 'Dostlar Mahallesi' dizisi hakkında şunları söylemişti:

"'Çağla'yı dizi başlıyor diye çok görürüm sandım. Üçüncü bölümü çektik, 45 dakika görüşemedik. Dizide Çağla'nın ağabeyi 'Boksör Metin'i oynuyorum. Öpüşme ve sevişmeli dizi değil. Aşk, meşk yok.''

Çağla Şıkel'den olay yaratan 'işsizlik' açıklaması! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Emre Altuğ Alişan dostlar mahallesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.