Çağla Şıkel'den Emre Altuğ'a doğum günü sürprizi

17 yıl sonra yeniden çekilen ‘Sihirli Annem’ dizisindeki Sadık karakteriyle uzun bir aradan sonra ekranlara dönen oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ dün 51. yaşını kutladı. Eski eşi Çağla Şıkel, Emre Altuğ'u doğum gününde yalnız bırakmadı.

2008 yılında dünyaevine giren Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, 2015 yılında boşanmıştı. Boşandıktan sonra dost kalan eski eşler özel günleri birlikte kutlamaya devam ediyor. Altuğ'un 51. yaşında bir araya gelen eski eşler 'örnek anne baba' dedirtti.  

 Çağla Şıkel'den Emre Altuğ'a doğum günü sürprizi

Dün 51. yaşına basan Emre Altuğ'u, Çağla Şıkel yalnız bırakmadı. Şıkel çocukları Uzay ve Kuzey’le birlikte eski eşi Emre Altuğ’un doğum gününü kutladı. Uzay ve Kuzey elinde pastayla babasının yanına gelince Altuğ kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Sürpriz karşısında çok sevinen Altuğ, oğullarını öperek teşekkür etti. Şıkel’in kameraya aldığı o anları Emre Altuğ, Instagram’dan paylaştı.

 Çağla Şıkel'den Emre Altuğ'a doğum günü sürprizi - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, Çağla Şıkel hakkında konuşan Altuğ şu açıklamaları yapmıştı; ''Biz çok çaba sarf ettik ve çok özel davranıyoruz. Hem anne hem baba bakımından şanslılar. Büyüklerin yaptıklarının sonuçlarını çocuklar ödememeli. Çağla ile hiçbir zaman aramız bozulmadı. Hep çocukları düşünerek adımlar attık. Çağla çocuklarımın annesi, çok kıymetli, değerli. Çok seviyoruz biz zaten insan olarak birbirimizi. Ki geçmişte de güçlü duygular yaşadığım kişi, aşık olduğum kadın. O bambaşka bir yerde benim için. Çok iyi bir anne, dost, arkadaş. Kendisine çok saygı duyuyorum. Bugüne kadar birbirimizi hiç kırmadık. Boşanırken bile insani egomuzu bir yana bıraktık.''

Çağla Şıkel'den Emre Altuğ'a doğum günü sürprizi - Resim : 3

 

 

Çağla Şıkel'den Emre Altuğ'a doğum günü sürprizi ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Emre Altuğ Doğum günü kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.