Çağla Şıkel'den Arto'ya 3 ay ceza..

Ünlü manken Çağla Şikel, Youtube kanalında mini etekle oturma&kalkma' başlıklı video yayınlamıştı. Bunun üzerine Arto söz konusu video için "İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda m…lerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin" şekilde paylaşım yaptı. Güzel manken bu yoruma sessiz kalmadı

Sabah'ta yer alan habere göre Çağla Şikel Avukatı Bükçün Canatik aracılığıyla Arto'nun kendisi hakkında konuşmaması ve yaklaşmaması için uzaklaştırma talebinde bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi Şıkel'in talebini değerlendirerek Arto'nun 3 ay boyunca Şıkel'e yaklaşmamasına karar verdi.

Mahkeme, kararında "Şiddet tehdidi, hakaret ve aşağılama içeren tüm sözlü davranışlarda bulunmamasına, kişiyi iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine, konutuna yaklaşmamasına ve bulunduğu ikametlere yaklaşmamasına, basılı sözlü ve yazılı basın ve internet ortamında hakkında konuşmamasına, açıklama yapmamasına, yorum yapmamasına ve fotoğraf - video paylaşmamasına 3 ay karar verildi"

Çağla Şıkel'den Arto'ya 3 ay ceza..

Çağla Şıkel'den Arto'ya 3 ay ceza.. ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Arto mahkeme dava YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.