Çağla Şikel: "Tamamlanmayı beklemiyorum"

İki çocuk annesi güzel manken Çağla Şıkel, bilinmeyenlerini anlattı...

Çağla Şıkel, ‘Duymayan Kalmasın’ programına konuk oldu. Çağla Şıkel, bilinmeyenlerini anlattı. İşte ünlü modelin açıklamalarından bazı bölümler:
1998-1999 yıllarında yurtdışından teklif gelmişti. Oraya çalışmaya gitmediğim için hiç pişman değilim.

“DOYDUĞUM ZAMAN KALKARIM”

Ruhen ve bedenen kendime bakıyorum. Kaşık kaşık çikolata yiyorum ama her gün yapmıyorum bunu. Doyduğu zaman masadan kalkmayı bilen insanlardanım. Haftanın 3 günü fitness ve ağırlık çalışıyorum. Çocuklar hafta sonu Emre’de kalıyor. Emre ile boşanmış olmamıza rağmen sürekli birlikteyiz. Onun da hayatında biri olabilir, benim de hayatımda biri olabilir. Bunu yönetecek olgunluktayız.

“TAMAMLANMAYI BEKLEMİYORUM”

Kendimi yarım kalmış ve eksik hissetmiyorum. Kendimi tamamlamak için hayatımda birisinin olmasını hiç düşünmedim. Tamamlanmayı beklemiyorum. Hayatımda biri olursa 1.5 olurum. Boşanmak çok zor bir karardı. Boşandıktan sonra hayatıma biri girsin istemedim. Kendimi çocuklarıma adadım. Alişan’ın nişanı 29 Haziran’da, düğünü kasım gibi düşünüyorlar.

Çağla Şikel: "Tamamlanmayı beklemiyorum" ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Duymayan Kalmasın anlattı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.