Çağla Şıkel koronavirüse mi yakalandı? İşte test sonucu...

Geçtiğimiz aralık ayında aşı gönüllüsü olarak Çinli Sinovac şirketinin ürettiği CoronaVac aşısından yaptıran Çağla Şıikel yine koronavirüs ile gündemde. Daha önce sosyal medyada gönüllü olduğunu belirtmeden aşı olduğunu duyurunca 'ayrıcalık yapılmış' gibi eleştirilerin hedefi olan Şıkel, bu kez de yaptırdığı koronavirüs testi ile haber oldu. Şıkel, virüse yakalanan bir kişi ile temaslı olduğu için test yaptırmak zorunda olduğunu belirtti. Sonra da testinin sonucunu kamuoyuyla paylaştı.

Çağla Şıkel aralık ayında gönüllü olarak CoronaVac aşısı yaptırmıştı. 

Şikel'in yaptırdığı aşı plasebo mu yoksa gerçek aşı mı henüz kodlar kırılmadığı için bilinmiyor. Ancak, Şıkel'in koronavirüse yakalandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

42 yaşındaki Çağla Şıkel, pozitif bir vaka ile temaslı olduğunu öğrenince soluğu hastanede aldı. Şıkel burada Kovid-19 testi yaptırdı. 

Çağla Şıkel koronavirüse mi yakalandı? İşte test sonucu...

SONUÇ NEGATİF ÇIKTI

Sosyal medyadan yaptırdığı teste ilişkin paylaşımda bulunan Şıkel, sonucun negatif olduğunu duyurdu. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'temaslı geçmişim olması ihtimaliyle test yaptırdık, sonucum negatif. Kısa bir süre sonra yayındayız' dedi.

Çağla Şıkel koronavirüse mi yakalandı? İşte test sonucu... - Resim : 2

"CESARETİME İNANAMADINIZ!" DEMİŞTİ

Çağla Şıkel aşı olduktan sonra gelen eleştiriler üzerine şu açıklamayı yapmıştı: "Yanlış anlaşılmalar olduğunu görünce bir bilgilendirme yapmanın gerekli olduğunu düşündüm... Ben her 18/59 yaş arası vatandaşın hakkı olan 'Çin aşısı Faz 3 çalışmalarına Sağlık Bakanlığımıza başvurarak gönüllü olarak katıldım. Bu çalışmaya denek olarak katılan 8 bin vatandaştan biriyim. Bana yapılan aşı da olabilir plasebo (gerçek olmayan) da olabilir. Şu an bunu doktorlarımız dahil kimse bilmiyor. Çünkü sistem tüm dünyada böyle işliyor. Sonucunu, Faz 3 çalışması sonuçlandığında herkes gibi bende öğrenmiş olacağım. Öncelik sağlık çalışanımız ve 65 yaş üstü kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızken, benim aşı olmam söz konusu değildir. Aslında bence siz benim aşı olup olmadığıma değil de, cesaretime inanamadınız."

 

Çağla Şıkel koronavirüse mi yakalandı? İşte test sonucu... ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Test aşı kovid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.