Çağla Şıkel hakkında çıkan Kaan Yıldırım iddialarına şoke eden cevap

Çağla Şıkel, Hadise’nin eski sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım ile ilgili hakkında çıkan iddialara adeta ateş püskürdü. Önceki gün Etiler'de görüntülenen 42 yaşındaki ünlü manken, aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu: “Böyle karmaşık ilişkilerin içinde anılmak bile utanç verici”

Geçtiğimiz aylarda Ebru Gündeş'in boşandığı 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile adı yasak aşk iddialarına karışan ve son dönemde Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlayan Hadise'den ayrılan oyuncu Kaan Yıldırım ile Çağla Şıkel'in adı aşk dedikodularına karışmıştı. Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen iki erkek çocuğu annesi Çağla Şıkel, önceki gün söylentilere son noktayı koydu. Güzel manken, Etiler'deki bir eczanede objektiflere yansıdı.

"İHTİMAL YOK"

Çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini bozan Çağla Şıkel, "Hiç öyle bir şey yok. Kaan'la sadece arkadaşız, aramızda öyle bir şey olma ihtimali de yok. Benim zaten iki tane aşkım var. Böyle karmaşık ilişkilerin içinde anılmak bile benim için utanç verici" diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

Çağla Şıkel, yüz yüze eğitimin başlamasıyla mutlu olduğunu söyleyip "Şimdi çocukları almaya gidiyorum. Çok mutlular. Çocuklar bu günü çok bekliyordu. Ben de tüm önlemlerin alındığını düşündüğüm ve güvendiğim için şu an okula gönderiyorum"

Çağla Şıkel, herkesi aşı olmaya çağırarak, "Tek kurtuluşumuz aşı olmak" dedi.

 

 

Çağla Şıkel hakkında çıkan Kaan Yıldırım iddialarına şoke eden cevap ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Hadise Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.