Çağla Şıkel ayakta durmakta zorlandı!

Podyumların gözde ismi Çağla Şıkel, eğlencenin dozunu kaçırınca ayakta durmakta zorlandı. Arka kapıdan kaçmak isteyen Şıkel'i çıkışta kamera ordusu karşıladı.

Göbeğini açıkta bırakan kıyafeti ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Şıkel ayakta durmakta zorlanırken kendisine Akkaya destek oldu. Gazetecilerden kaçmak için arka kapıyı kullanan Çağla Şıkel'i çıkışta kamera ordusu karşıladı.

ARKA KAPI TAKTİĞİ TUTMADI

Podyumların gözde modeli Çağla Şıkel, Kadınlar Günü'nü kankası modacı Hakan Akkaya ile Bebek'teki Angie adlı gece kulübünde kutladı. Geç saatlere kadar eğlenen ikiliden ünlü manken, eğlencenin dozunu kaçırınca arka kapı taktiğini uygulamak istedi.

OTOMOBİLLERİNE KOŞTULAR

Gazete Habertürk'ten Nuri Altuntaş'ın haberine göre, gazetecileri atlattıklarını düşünerek arka kapıdan çıkan Şıkel ve Akkaya, dışarı adım atar atmaz şoke oldu. Karşılarında kamera ordusunu gören ikili, kendilerine eşlik eden görevlinin gözetiminde, peşlerindeki basın ordusuyla otomobillerine koştu.

Çağla Şıkel ayakta durmakta zorlandı! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel sarhoş
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.