Çağla Şıkel, Arto için ''zorlama hapsi'' talep etmişti!

Ünlü manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabında, ''Mini etekle nasıl oturulur?'' başlıklı bir video yayınlamıştı. Söz konusu videoyla ilgili yorum yapan Arto'dan ise kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle şikayetçi olmuştu.

Ünlü manken geçen yıl sosyal medyada “Mini etekle nasıl oturulur?” başlıklı bir video yayınlamış, o videoyla ilgili yorum yapan Arto’dan kişilik haklarını ihlal ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Arto hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldıran Şıkel, bir kez daha mahkemeye başvurdu.

ŞIKEL'İN TALEBİ REDDEDİLDİ

Arto’nun korunma kararına uymadığını, isim vermeden hakaretlerine devam ettiğini öne süren ünlü manken, zorlama hapsi talebinde bulundu. Dava önceki gün İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme, şartlar oluşmadığı gerekçesiyle Şıkel’in talebinin reddine karar verdi.

Çağla Şıkel, Arto için ''zorlama hapsi'' talep etmişti!

 

Çağla Şıkel, Arto için ''zorlama hapsi'' talep etmişti! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel mahkeme Arto zorlama hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.