Çağla Şıkel, Alişan'ı sevgilisine karşı uyardı!

Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Şıkel, yakın arkadaşı Alişan ve sevgilisi Buse Varol hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Alişan ve sevgilisi Buse Varol'la birlikte oynadığı, 4 bölümde final yapan 'Dostlar Mahallesi' dizisinde rol alan Çağla Şıkel dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Sabah'ta yer alan habere göre son günlerde YouTube kanalıyla ilgilenen Şıkel, şu an kanaldan para kazanmadığını belirterek "O işler kolay değil. Reklam anlaşması yapmadığın sürece para yok" dedi.

"HIZLI ADIM ATMA" DİYORUM AMA...

Şıkel, Alişan'ın, Buse Varol'la ilişkisiyle ilgili de şunları söyledi: "Aileleri tanıştı. Alişan'a 'Hızlı adım atma' diyorum ama insan o duyguyu tadınca engel olamıyor. Karakterleri birbirine yakın. İnşallah güzel bir yuvaları olur."

Çağla Şıkel, Alişan'ı sevgilisine karşı uyardı! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.