Çağla o soruya dayanamadı: Anamdan böyle doğmadım!

Sunucu ve manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Muhabirler ile sohbet eden Şıkel, “Son zamanlarda aldığınız ücretler çok konuşuluyor, ne diyeceksiniz?” sorusuna verdiği "Anamdan böyle doğmadım" cevabıyla öfkesini belli etti.

Çağla Şıkel önceki gün Nişantaşı’nda bir mekanda arkadaşlarıyla sohbet ederken görüntülendi. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Şıkel, kazandığı paraya yorum yapnlar için sert konuştu.

O SORUYA ÇOK SİNİRLENDİ

Muhabirlerle sohbet eden ünlü model, “Son zamanlarda aldığınız ücretler çok konuşuluyor, ne diyeceksiniz” sorusunu “Benden 1500 kat fazla kazanan insanlar var. Ben anamdan böyle doğmadım, çok çalışarak buralara kadar geldim. Onları rahatsız ediyorsa yapabileceğim bir şey yok. Sonuçta sürekli üreten biriyim. Üçün beşin hesabına yapacaklarına, onlar da ne üretebilirim diye düşünsünler” diye yanıtladı.

Çağla o soruya dayanamadı: Anamdan böyle doğmadım!

Çağla o soruya dayanamadı: Anamdan böyle doğmadım! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.