Çağla Büyükakçay finale yükseldi

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, TEB BNP Paribas İstanbul Cup yarı finalinde İsviçreli rakibi Stefanie Voegele'yi 2-0 yenerek finale yükseldi.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta milli raket Çağla Büyükakçay, WTA arenasında teklerde finale yükselen ilk Türk sporcu olarak tarihe geçti. Çağla Büyükakçay, bu galibiyetle ilk 100 içine de girmeyi başardı.

26 yaşındaki milli raket Çağla Büyükakçay, TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta tarihi bir başarının altına imza attı. Sırasıyla Rus ve Rumen rakiplerini geçtikten sonra Japon Nao Hibino’ya da set şansı tanımayan Büyükakçay, Türk tenis tarihinde WTA düzeyindeki bir turnuvada tekler yarı finaline çıkan ilk oyuncu olmuştu.

Çağla Büyükakçay, Garanti Koza Arena’daki yarı final maçında İsviçreli Stefanie Vögele karşı üstün bir maç çıkardı ve ilk seti 6-0, ikinci setki ise 7-5 alarak mücadeleyi 2 – 0 kazandı ve adını finale yazdırdı.

Çağla Büyükakçay finale yükseldi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.