Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı 5'inci kez baba oluyor

Daha önce Seda Başbuğ, Zeynep Yılmaz, Şeyma Subaşı ile evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kızı olan 53 yaşındaki ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı uzun zamandır kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya aşk yaşıyor. Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya'nın bebek bekledikleri ortaya çıktı. Hamile olan Çağla Altunkaya'nın bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenildi.

ACUNMEDYA Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 televizyon kanalı ve Hull City AFC futbol takımının da sahibi olan Acun Ilıcalı, ilk evliliğini 1988 yılında Seda Başbuğ ile yapmış ve çiftin bu evliliklerinden Banu Ilıcalı dünyaya gelmişti.

2003 yılında Zeynep Yılmaz ile nikah masasına oturan Ilıcalı'nın, Leyla Ilıcalı ve Yasemin Ilıcalı adında iki kızı daha olmuştu.

2017 yılında Şeyma Subaşı ile evlenen ünlü televizyoncu kızı Melisa'yı kucağına alarak dördüncü kez kız babası olmuştu.

Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı 5'inci kez baba oluyor


Şeyma Subaşı'ndan evlendikten 1 yıl sonra boşanan Acun Ilıcalı daha sonra ise kendisinden 30 yaş küçük olan Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili cehpesinden müjdeli haber geldi. Sabah Gazetesi Günaydın eki yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Acun Ilıcalı'nın baba olacağını duyurdu.

Çağla Altunkaya'nın 2,5 aylık hamile olduğunu ve erkek bebek beklediğini duyuran Bülent Cankurt, 'Beşincide erkeği buldu' başlıklı bir yazı kaleme aldı.


İşte Bülent Cankurt'un yazısı....

''En son, depremzedelere yardım toplamak için televizyonda düzenlenen iki farklı kampanyada sunuculuk yapmasıyla gündeme gelen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile ilgili bomba bir duyum aldım. Kulağıma gelenlere göre, şimdiye kadar yaptığı üç evlilikten dört kız çocuğu olan Acun Ilıcalı, bir kez daha baba olmaya hazırlanıyormuş. En büyük kızı Banu Ilıcalı Ceyhun'dan kız torun sahibi de olan 53 yaşındaki Ilıcalı'nın 2.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hamileymiş. Üstelik Ilıcalı bu kez, farklı bir babalık duygusu tadacakmış. Çünkü dört kızından sonra ilk kez erkek babası olacakmış. Hemşire sevgilisi Ayça Hanım, Ilıcalı Ailesi'ndeki kız hakimiyetine son verip yaklaşık beş ay sonra ünlü televizyoncuyu erkek babası yapacakmış.''

çağla altunkaya

Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı 5'inci kez baba oluyor ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.