Çağdaş Atan: Soru yok mu arkadaşlar?

Beşiktaş maçının ardından basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, hiçbir gazetecinin soru sormaması üzerine şoke oldu. Başarılı çalıştırıcı "Bir daha basına da gerek yok bence" diye söylenerek salonu terk etti.

Aytemiz Alanyaspor'un Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği 12. hafta maçının ardından Akdeniz ekibinin başarılı çalıştırıcısı Çağdaş Atan'ı şoke eden bir olay yaşandı. Basın toplantısı için gazetecilerin karşısına geçen Atan, maçla ilgili görüşlerini paylaştıktan sonra soru bekledi. Ancak, basın toplantısını izleyen hiçbir gazetecinin soru sormaması karşısında sinirlenerek salonu terk etti.

Süper Lig'de lider takımın hocasına soru soracak gazeteci bulunamaması sosyal medyada da gündem oldu. 

Sosyal medyada "soru soracak gazeteci bulunamadı" şeklinde paylaşılan haberin, aslında önceden alınmış bir karar sonucunda yapılmış bir protesto olduğu ortaya çıktı. Genç hoca, daha önce yenildiği maçlarda hiç bir soruya cevap vermediği ve basın mensuplarına saygısızca davrandığı için böyle bir karar alındı. Yerel medya çalışanları, kesinlikle röportaj vermeyip kendilerine mesafe koyan başarılı teknik adamı bu şekilde protesto etti. 

Çağdaş Atan: Soru yok mu arkadaşlar?

Çağdaş Atan: Soru yok mu arkadaşlar? ile ilgili etiketler Çağdaş Atan Aytemiz Alanyaspor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.