Çağdaş Atan: İlkleri başarmak güzel, şampiyonluk belli olmaz.

Çağdaş Atan: "Deplasmanda hiç büyük takım yenmemiştik, Galatasaray'ı yendik. Antalyaspor'u da deplasmanda yenmiştik. İlkleri başarmak güzel. Bugün Beşiktaş'a hiç pozisyon vermedik. Şampiyonluk, liderlik neyin ne olacağı belli olmaz. Covid var, sakatlık var..."

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 2-1 galip geldikleri Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulunudu. Başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Deplasmanda hiç büyük takım yenmemiştik, Galatasaray'ı yendik. Antalyaspor'u da deplasmanda yenmiştik. İlkleri başarmak güzel. Bugün Beşiktaş'a hiç pozisyon vermedik. Oyun planladığımız gibi gitti. Topa sahip olduk, pozisyonlara girdik. Bir tane tesadüfen Ghezzal'a pozisyon verdik. İlk yarı müthiştik. İkinci yarıda fiziksel düşüşü, bu hafta 3. maçı oynamamıza bağlayabiliriz. Oyuncularım dimdik durdu. Çok özverili oynadılar."

"Ben oyuncularımdan hayal kurmasını istiyorum, onlara 'hayal kurmayı hiçbir zaman bırakmayın' diyorum. Şampiyonluk, liderlik neyin ne olacağı belli olmaz. Covid var, sakatlık var... Geçen hafta en önemli oyuncularımızdan biri Covid oldu, bu hafta da Efecan karantinada, biz hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz."

Çağdaş Atan: İlkleri başarmak güzel, şampiyonluk belli olmaz. ile ilgili etiketler Beşiktaş Çağdaş Atan Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.