Çağatay Ulusoy'un yeni mesleği şaşırttı!

Netflix'te yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, ticarete atılmaya karar verdi. Amerika'da Türk restoranı açacak olan Ulusoy, mekanında mantı, çay, kahve ve lokum gibi Türk lezzetlerini satacak.

Netflix'de yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, setlerden ticarete geçiş yapıyor. Ulusoy, Amerika'da bir restoran açarak Türk lezzetlerini satmaya karar verdi.

TÜRK LEZZETLERİNİ AMERİKA'YA TAŞIYOR

Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz yıl Los Angeles'taki dünyaca ünlü yetenek ajanslarından biri olan United Talent Agency ile anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşmadan sonra sık sık Amerika'ya uçan ve burada yabancı dil ile ileri oyunculuk eğitimi alıp, kendisini geliştiren oyuncu, şimdi de iddialara göre Türk mutfağını ABD'ye taşıma kararı aldı. Buna göre Çağatay Ulusoy, Amerika'da açtığı şirketinde; dünyaca meşhur yemeklerimizi, içeceklerimizi ve tatlılarımızı Amerikalılara sunacak.

MANTI, TÜRK KAHVESİ VE KARADENİZ ÇAYI SATACAK

Satışa çıkan lezzetler arasında şimdilik mantı, Türk kahvesi, Karadeniz çayı ve lokum bulunuyor. Amerika merkezli internet sitesi 'Top Beauty World', 2019'un 'En Güzel 100 Kadın ve Erkek' yıldızlarını seçmişti. Çağatay Ulusoy, dünyanın en güzel 9. erkeği seçilmişti.

Çağatay Ulusoy'un yeni mesleği şaşırttı! ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Hakan: Muhafız
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.