Çağatay Ulusoy'un yardımlı doğum günü!

Son olarak 'İçerde' dizisinde Sarp karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy'un hayranları, Ulusoy'un doğum gününde ihtiyacı olan çocuklara yardımda bulundu. 2018'de Netflix Türkiye'nin yeni projesinde rol almaya hazırlanan Ulusoy'da sosyal medyadan sevenlerine teşekkür etti.

Çağatay Ulusoy 27. yaşını kutladı. Ulusoy, doğum günü pastasıyla çekilen bir karesini sosyal medyadan paylaşarak mesaj yayınladı. İşte yakışıklı oyuncunun o doğum günü mesajı ve doğum günü pastalı fotoğrafı…

27. yaşını kutlayan ve Netflix projesine hazırlanan ünlü oyuncu yeni yaşını kutlarken çektirdiği fotoğrafla sosyal medyada çok konuşuldu.

cagatay-ic

"EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİYDİ”

2018’de Netflix Türkiye’nin yeni projesinde rol almaya hazırlanan Ulusoy şu ifadeleri kullandı: “Doğum günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Gönderdiğiniz mesajlar ve hediyeler beni çok mutlu etti özellikle benim adıma dünyanın farklı yerlerindeki ihtiyacı olan çocuklara yaptığınız yardımlar en güzel doğum günü hediyesiydi böyle hassas düşündüğünüz için güzel kalplerinize ve size sonsuz teşekkürler! Hep desteğinizi hissettirdiniz. İyi ki varsınız..”

Çağatay Ulusoy'un yardımlı doğum günü! ile ilgili etiketler pasta çağatayulusoy doğumgünü yardım bağış
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.