Çağatay Ulusoy'un son görüntüsü İbrahim Büyükak'a benzetildi

Survivor All Star 2022 yarışmacıları kadrosunda bulunan Atakan Arslan (Avatar Atakan), yakın dostları oyuncu Çağatay Ulusoy ve Mustafa Mert Koç ile birlikte çekilen fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafa Çağatay Ulusoy'un son hali ise damga vurdu. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncunun son görüntüsü kısa sürede en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Best Model yarışmasına katıldıktan sonra rol aldığı dizilerle ününe ün katan Çağatay Ulusoy'un son hali ağızları açıkta bıraktı. 'Adını Feriha Koydum', 'Medcezir', 'Deli Bal' ve 'İçerde' gibi yapımlarda unutulmayacak rollere imzasını atan Çağatay Ulusoy'un son halini Atakan Arslan sosyal medya hesabından paylaştı. Yakışıklı ve sevilen oyuncunun son halinden eser kalmadı.

İMAJ DEĞİŞTİRİP KİLO ALDI


BluTV'de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle izleyici karşısına çıkan Çağatay Ulusoy'un son hali herkesi şaşırttı. İmaj değiştiren ve kilo aldığı görülen Çağatay Ulusoy son haliyle hayranlarını hayrete düşürdü. Aldığı kilolar ve bıyıklarıyla dikkat çeken Ulusoy, sosyal medyada İbrahim Büyükak'a benzetildi. Ulusoy'un son haline yorum yağdı.

İşte Çağatay Ulusoy'un son hali...

Çağatay Ulusoy'un son görüntüsü İbrahim Büyükak'a benzetildi

Çağatay Ulusoy'un son görüntüsü İbrahim Büyükak'a benzetildi

 

 

 

Çağatay Ulusoy'un son görüntüsü İbrahim Büyükak'a benzetildi ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Sosyal Medya imaj Avatar Atakan Atakan Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.