Çağatay Ulusoy'un rol arkadaşı Burcu Biricik oldu!

Geçen yaz Netflix'in ilk orijinal Türk dizisinin başrolü için anlaşma imzalayan Çağatay Ulusoy'un rol arkadaşının kim olacağı merak ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde yeni projesini duyuran genç oyuncunun partneri ortaya çıktı. Bu sezon en çok iş teklifi alan kadın oyunculardan biri olan Burcu Biricik kimdir? Detaylar haberimizde...

Hayat Şarkısı dizisi ile otoritelerden tam not alan Burcu Biricik kimdir? Uzun zamandır Çağatay Ulusoy'un yeni projesindeki rol arkadaşı merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni projesini duyuran genç oyuncunun rol arkadaşı Burcu Biricik oldu. 4 Mayıs 1989 doğumlu olan güzel oyuncunun hayatı merak ediliyor. Peki, Burcu Biricik kimdir? Detaylar haberimizde...

biricik
Yeni dizisini sosyal medya hesabından da duyuran Çağatay Ulusoy’un partnerinin kim olacağı ise uzun süredir merak konusuydu. 2018’de görücüye çıkacak projenin kadın yıldızının Burcu Biricik olduğu iddiası son günlerde dizi piyasasında kulaktan kulağa yayılıyor.

Medyatava'nın haberine göre, Burcu Biricik bu sezon en çok iş teklifi alan kadın yıldızlar arasında yer almış, Ay Yapım, Gold Film, TMC ve 03 Medya’nın iddialı dizilerinin başrolü için görüşmeler yapmıştı. “Şeref Meselesi” ile yıldızı parlayan, son dizisi “Hayat Şarkısı” ile de otoritelerden tam not alan güzel oyuncu, geçen hafta Braun markasının da yüzü olmuştu.

biricikburcu

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

4 Mayıs 1989 yılında Antalya, Elmalı’da doğmuştur. Annesi babasından boşanmıştır. Bir abisi vardır. Annesi çalıştığı için anneannesinin yanında büyüdü. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldı. İzmir’e üniversite okumaya geldi.

Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde okurken bir yandan Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol aldı.

burcu
2006 yılında Antalya'da düzenlenen güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçildi. 2011 yılında "Artiz Mektebi" adlı Osmantan Erkır'ın sunuculuğunu üstlendiği yarışmaya katıldı. Yarışmada Nurgül Yeşilçay, Sinan Çetin ve Müjde Ar'dan oluşan jüri karşısında yarıştıktan sonra Burcu Biricik birinci oldu. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl (2011) ve Ustura Kemal (2012) dizilerinde küçük roller aldı.
Burcu Biricik, 2012 yılında "Düşman Kardeşler" adlı dizide Tarık Papuççuoğlu, Murat Eken, Kaan Urgancıoğlu, Oya Aydoğan, Hande Subaşı, ile rol aldı.

2013 yılında "Beni Böyle Sev" adlı dizide Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Eda Ece, Ozan Osmanpaşaoğlu, Mert Turak, Yusuf Akgün, Selen Uçer ile beraber oynadı.
2014 yılında başrollerinde Uğur Polat, Kaan Yıldırım, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı "Ulan İstanbul" adlı dizide oynadı.

2014 yılında başrollerini Kerem Bursin, Şükrü Özyıldız, Şükran Ovalı ve Yasemin Allen'in paylaştığı "Şeref Meselesi" adlı dizide Kübra Güngör karakterini canlandırdı.
Filmleri ve Dizileri
2014 – Şeref Meselesi (Kübra Güngör) (TV Dizisi)
2014 – Ulan İstanbul (TV Dizisi)
2014 – Bana Masal Anlatma (Sinema Filmi)
2013 – Kedi Özledi (Sinema Filmi)
2013 – Beni Böyle Sev (Seda) (TV Dizisi)
2012 – Düşman Kardeşler (Derya) (TV Dizisi)

Oynadığı Reklâmlar
2013 – n11.com
2013 – Molped
2013 – Tudors Gömlek
2012 – Biskrem
2011 – Zen Profilo

AaAatay_ulusoy

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağatay Ulusoy aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersi almış, oyunculuk kariyerine Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan "Adını Feriha Koydum" adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım atmıştır.

Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynamış, filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Ulusoy, Star TV'de yayınlanan "Medcezir" adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynamıştır.

Yıldırım Türker’in senaryosunu yazdığı ve 25 Aralık’ta vizyona giren olan “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrolü oynamıştır.

Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü olmuştur.

Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde SHOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan "İçerde" adlı dizinin başrolünü canlandırmıştı.

Çağatay Ulusoy'un rol arkadaşı Burcu Biricik oldu! ile ilgili etiketler Burcu Biricik Çağatay Ulusoy kimdir rol arkadaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.