Çağatay Ulusoy'un burun estetiği çok konuşulacak!

Şimdilerde Netflix yapımı Kağıttan Hayatlar filmi ve Çağan Irmak'ın yönettiği Yeşilçam dizisiyle gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy estetik yaptırdı. Sağlık sorunları mı yoksa estetik kaygı mı bilinmez ama ünlü oyuncunun son hali hayranları tarafından çok konuşuldu.

Çağatay Ulusoy estetik mi yaptırdı sorusu, gazeteci Birsen Altuntaş'ın köşesinde yanıtını buldu. Geçtiğimiz aylarda kameralar karşısına yüzünü gizleyerek çıkması Çağatay Ulusoy hayranlarını şaşkına çevirmiş ve merak uyandırmıştı.

Son olarak Hakan Muhafız isimli dizide yer alan ancak 14 Mart'ta Kağıttan Hayatlar filmiyle tekrar gündeme gelen Çağatay Ulusoy, şu sıralar Yeşilçam adlı dizinin çekimlerine devam ediyor.

Sağlık sorunundan dolayı mı yoksa estetik kaygı mı bilinmez ama aşağıda Çağatay Ulusoy'un estetikli hali ve önceki halini içeren fotoğraf yer alıyor. Siz hangisini beğendiniz?

Çağatay Ulusoy'un burun estetiği çok konuşulacak! ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.