Çağatay Ulusoy'un aklı hala Serenay Sarıkaya'da mı?

Oyuncu Çağatay Ulusoy, öyle bir hareket yaptı ki 'Aklı hala Serenay'da mı?' dedirtti. Yakışıklı oyuncu, eski sevgilisinin fotoğrafını önce beğendi, sonra beğenisini geri çekti.

Çağatay Ulusoy, sosyal medyada eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın gizli gizli fotoğraflarına bakarken, hatta beğenirken yakalandı.

SANİYELER İÇİNDE GERİ ÇEKTİ

Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı "Fi" dizisinin setinden fotoğrafını önceki gün Instagram'da paylaştı. Binlerce yorum alan fotoğrafı beğenenler arasında eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'un da olduğu görüldü. Ancak Ulusoy saniyeler içinde beğeniyi geri aldı.

0x0-1

KEREM DUYMASIN!

Bu durum Sarıkaya'nın takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyada "Aman Kerem görmesin" yorumları yapıldı. Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra meslektaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, 2 yıldır birlikte.

İşte o paylaşım:

cagatay-fena-madara-oldu-eski-sevgilisi-serenay-10608694_9550_m

Çağatay Ulusoy'un aklı hala Serenay Sarıkaya'da mı? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin Instagram beğeni like
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.