Çağatay Ulusoy Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Hiçbir Oyuncu Buna Ulaşamayacak

20 Yaşında katıldığı Best Model of Turkey 2010 Türkiye'nin en iyi erkek modeli yarışmasında ismini duyuran Çağatay Ulusoy, yakışıklılık ve karizmatik duruşu ile erkek kadın demeden herkesi etkilemeyi başarmıştı.

20 Yaşında katıldığı Best Model of Turkey 2010 Türkiye'nin en iyi erkek modeli yarışmasında ismini duyuran Çağatay Ulusoy, yakışıklılık ve karizmatik duruşu ile erkek kadın demeden herkesi etkilemeyi başarmıştı.

Çağatay Ulusoy Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Hiçbir Oyuncu Buna Ulaşamayacak

Kendini geliştirmek ve modellikte ilerlemek için Fransa'ya gitmeye hazırlandığı dönemde, bir dizi yapımcısından gelen teklifi kabul eden Çağatay Ulusoy 'Adını Feriha Koydum' dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmış oldu.

Kariyeri için Okulunu Dondurdu

 

Oyunculuk ve modellik kariyerindeki basamakları hızla tırmanmak isteyen Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesindeki bölümündeki eğitimini dondurdu. Kısa bir süre eğitimine ara veren karizmatik oyuncu Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi almaya başladı. İlk dizisi Adını Feriha Koydum yapımının ardından  'Anadolu Kartalları' ve 'Üsteğmen Ahmet Onur' filmlerinde başrol oynayarak sinemada da başarısını kanıtlamış oldu.

Çağatay Ulusoy Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Hiçbir Oyuncu Buna Ulaşamayacak - Resim : 2

Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı 'Medcezir' ve 'Yaman Koper' karakteri ile başarısından söz ettiren Çağatay Ulusoy 'Delibal' filminde canlandırdığı bipolar hastası Barış ile olumlu etkileri oldukça üzerine çekti. 2016 yılında çekilen 'İçerde' dizisindeki Sarp karakteri ile izleyici tarafından gönüllerde taht kurmayı başardı.

Netflix İle Gelen Başarı

 

İlk reklam filmi Türkiye'de oldukça ünlü olan jean firmalarından, Colin's 'in marka yüzü olduktan sonra, 2018'de Netflix'in ilk Türk orjinal dizisi olan 'Hakan Muhafız' isimli dizide başrolünde oynadı. Geçtiğimiz aylarda Netflix'de yayınlanan 'Kağıttan Hayatlar' filminde yine başrol koltuğunda oturan oyuncu, BluTV'de yayınlanan BluTV'nin ilk dönem dizisi olma özelliği olan 'Yeşilçam' isimli dizinin başrolünde yer aldı.

  1. Altın Kelebek Ödülleri 2015 yılında en iyi erkek oyuncu seçilen Ulusoy, alanında en iyi seçilerek, birçok ödül kazanarak kariyerinde üstün başarıya ulaştı. Bununla yetinmeyen yakışıklı oyuncu, senaryo yazarlığı ve yapımcılık alanında da adından başarıyla söz ettirmeye hazırlanıyor. 
Çağatay Ulusoy Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Hiçbir Oyuncu Buna Ulaşamayacak ile ilgili etiketler çağatay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.