Çağatay Ulusoy ne kadar hapis cezası aldı? Uyuşturucu davasında cezası ne oldu? Karar ne?

Ünlü isimlerin yer aldığı uyuşturucu davasında karar çıktı. Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren davada yer alan isimler arasında. Uyuşturucu temin etmek suçu ile ilgili davada karar duruşması yapıldı. Vatandaşlar oyuncu Çağatay Ulusoy'un ne kadar hapis cezası aldığını araştırıyor. Peki Çağatay Ulusoy ne kadar hapis cezası aldı? Uyuşturucu davasında cezası ne oldu? Detaylar haberimizde...

Uyuşturucu davasının karar duruşması yapıldı. Ünlü oyuncular Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy davada yer alırken aynı zamanda şarkıcı Cenk Eren'de yargılandı. Davanın karar duruşması yapıldı. Herkes ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy2un ne kadar hapis cezsı aldıpını merak ediyor. Peki Çağatay Ulusoy ne kadar hapis cezası aldı? Uyuşturucu davasında cezası ne oldu? Merak edilen soruların cevabı detayları ile haberimizde...

Çağatay Ulusoy ne kadar hapis cezası aldı? Uyuşturucu davasında cezası ne oldu? Karar ne?

Sözcü'den Ümit Türk'ün haberine göre; Ünlülerin de aralarında bulunduğu 34 sanıklı uyuşturucu davasında karar çıktı. Oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca “uyuşturucu ticareti” suçundan 4'er yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Şarkıcı Cenk Eren ise 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

 

ÇAĞATAY ULUSOY


23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağatay Ulusoy aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersi almış, oyunculuk kariyerine Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan "Adını Feriha Koydum" adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım atmıştır.

Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynamış, filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Ulusoy, Star TV'de yayınlanan "Medcezir" adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynamıştır.

Yıldırım Türker’in senaryosunu yazdığı ve 25 Aralık’ta vizyona giren olan “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrolü oynamıştır.

Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü olmuştur.

Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde SHOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan 'İçerde' adlı dizinin başrolünü canlandırdı.

GİZEM KARACA

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul'da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanadaderken toplam 13 okul değiştirdi. Türkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirdi. 2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. Oldu.2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı. Ardından Emir'in Yolu adlı dizide yine başrol oynamıştır.New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır.Çok iyi derecede İngilizce bilen Gizem Karaca'nın, hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak varmış.Gizem Karaca 2014 yılının Haziran ayında başlayan "Güzel Köylü" adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolde oynadı.

CENK EREN KİMDİR?

Esas adı Yüksel Venedik olan Cenk Eren, 1966 Ankara doğumlu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Ankara’da yaptı. Liseden mezun olduktan sonra Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu’nda 1 sene dansçılık yaptı. Sahne hayatına başlamadan önce en yakın arkadaşı Murathan Mungan kendisine Cenk Eren adını koyar.

Müzik hayatına ilk kez yine Ankara’da çeşitli gece klüplerinde sahne alarak başlayan Cenk Eren 1985 yılında “Ankara Radyosu Çok sesli Gençlik Korosu”nda korist olarak görev almaya başladı. Sahne çalışmaları ağır basınca Ankara Radyosu’ndan istifa edip, gece klübü çalışmalarına devam etti

Cenk Eren 1990 senesinde Alanya’ya gitti ve 3 sene boyunca Alanya’da yaşadı ve sahne çalışmalarına burada devam etti. 1993 senesinde İstanbul’a geldi. 1995 yılında ilk albümü “Ve Cenk Eren” piyasaya çıktı. Aynı dönemde İstanbul’da gece klüplerinde sahne almaya başladı.

2000 yılında Star TV’de öğleden sonra kuşağında “Yıldız Savaşları” isimli TV programını gerçekleştirdi. 2002 yılında Nükhet Duru ile “Muhteşem İkili” projesine başladı. İstanbul Günay Restaurantta başlayan bu projeyi çeşitli organizasyonlarda ve Show TVd’e bir TV programında devam ettiler. Türkiye’nin belli başlı bütün büyük müzikhollerinde çalıştı. 7 albüm yaptı.

Albümleri :
1995 – Ve Cenk Eren
2000 – Gözlerin
2003 – Kader Çıkmazı
2004 – Nükhet Duru & Cenk Eren Muhteşem İkili
2006 – Kiraz Mevsimi
2009 – Dönüm Noktam
2012 – Kasetimi al

 

 

Çağatay Ulusoy ne kadar hapis cezası aldı? Uyuşturucu davasında cezası ne oldu? Karar ne? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy hapis ne kadar cezası aldı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.