Çağatay Ulusoy ne kadar ceza aldı? Hapis yatacak mı?

Çağatay Ulusoy ne kadar ceza aldı? Oyuncuların aralarında bulunduğu “uyuşturucu madde kullanma” suçundan görülen davada karar çıktı. O isimlerin arasında Çağatay Ulusoy'da yer aldı. Peki Çağatay Ulusoy ne kadar ceza aldı? Hapis yatacak mı? Detaylar haberimizde...

Çağatay Ulusoy ne kadar ceza aldı? Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy gibi ünlü isimlerin yer aldığı uyuşturucu davasında karar çıktı. Ünlü ismin cezasının ne olduğu hapis yatıp yatmayacağı ise merak konusu oldu. Peki Çağatay Ulusoy ne kadar ceza aldı?

İstinaf Mahkemesi, oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren’in de aralarında bulunduğu 13 sanık hakkında “uyuşturucu madde kullanma” suçundan 10’ar ay hapis cezası verdi. Daire, bu cezaları erteledi.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Boyu 1.90 cm olan Ulusoy, 81 kilodur. Çağatay Ulusoy kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Kendisiyle beraber iki çocuğu olan bir aileye sahip olan Ulusoy'un küçük bir erkek kardeşi vardır. Erkek kardeşi Atalay Ulusoy'dur. Çağatay Ulusoy'un annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenlidir. Ulusoy'un babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan göçmenidir.

Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümü mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır. Modellik yapmaya 2010 yılında başlayan Çağatay Ulusoy bu yıl içinde Best Model Of Turkey'e katılmış ve birinci olmuştur. Ulusoy sonra Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almış ve burada bulunan hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan bu dizide Emir karakterini canlandıran oyuncu bu diziden sonra oldukça ünlü biri haline gelmiştir. Oyuncu daha sonra Medcezir adlı dizide oynamış ve bu dizideki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile bir süre ilişki yaşamıştır. Ulusoy'un ilk sinema filmi Delibal isimli 2015 yapımı olan filmdir.

Çağatay Ulusoy ne kadar ceza aldı? Hapis yatacak mı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.