Çağatay Ulusoy Menajerimi Ara dizisinde! Çağatay Ulusoy kimdir?

Menajerimi Ara dizisinin 3. bölümünde yeni imajı ile Çağatay Ulusoy kadroda yer alacak. Yeni bölümün sürpriz isimlerinden birisi olacak Çağatay Ulusoy kimdir sorusu şimdiden gündem oldu. Çağatay Ulusoy Menajerimi Ara kadrosunda mı? İşte detaylar…

Her bölümü ile heyecan uyandıran Manajerimi Ara dizisi kadrosuna bu hafta 3. bölümde yeni bir oyuncu geliyor. Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’ her bölüm sürpriz bir ünlü ismi konuk etmeye devam ediyor. Bu hafta o isimlerden birisi de Çağatay Ulusoy oluyor.

ÇAĞATAY ULUSOY MENAJERİMİ ARA KADROSUNDA MI?

Çağatay Ulusoy, dizinin yeni bölümünde özel bir sahne ile ekranlara gelecek. Fransız ortaklı bir filme başlama eşiğindeyken kendini inzivaya çekilen ve kendisini yerini kimsenin bilmediği kulübesine kapatacak olan ünlü oyuncunun yeni imajı da oldukça konuşulacak.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi mezunudur. Üniversite eğitiminin ardından girdiği Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçilen Çağatay Ulusoy, Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Ayrıca, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk dersi alan Ulusoy, oyunculuk kariyerine Show TV’de 2011’de yayınlanmaya başlanan “Adını Feriha Koydum” adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım attı.

Çağatay Ulusoy Menajerimi Ara dizisinde! Çağatay Ulusoy kimdir?

Çağatay Ulusoy son olarak; İstanbul’un son muhafızı Hakan'ı canlandırdığı ve tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul'u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın serüveninin anlatıldığı Hakan: Muhafız dizisinde rol almıştır. Çağatay Ulusoy, 1.90 metre boyunda ve Terazi burcudur.

Çağatay Ulusoy Menajerimi Ara dizisinde! Çağatay Ulusoy kimdir? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Menajerimi Ara
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.