Çağatay Ulusoy ekranlara geri dönüyor! İşte yeni dizisi...

Hakan: Muhafız'da rol aldıktan sonra yeni projesi için kilo alan ve projesi iptal olunca eski haline dönmek için çabalayan Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi belli oldu. Ünlü oyuncu BluTV'de ekrana gelecek dönem dizisi Yeşilçam'da yer alacak.

Yeni proje için kilo alan ve daha sonra projesi iptal olan Çağatay Ulusoy'un ekrana dönüp dönmeyeceği merak konusuydu.

BluTV yeni dizisini duyururken Çağatay Ulusoy hayranlarına da müjdeyi verdi.

Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiğiYeşilçam dizisi “1960’ların Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikâyesi” olarak tanımlanıyor.

Bu yıl yeni orijinal dizileri Yarım Kalan Aşklar ve Saygı’yı izleyicilerin beğenisine sunan BluTV, yeni bir orijinal dizi daha duyurdu: Çağatay Ulusoy‘un başrolünü üstleneceği dönem dizisi Yeşilçam.

Çağatay Ulusoy ekranlara geri dönüyor! İşte yeni dizisi...

"YEŞİLÇAM" MERAK KONUSU OLDU

Yapılan açıklamada "Bu haberi vermek için daha fazla bekleyemedik. 1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi… Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, BluTV’nin ilk dönem dizisi Yeşilçam, 2021’de sadece BluTV’de" denildi.

Bu yıl Hakan: Muhafız’ın son sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan Ulusoy’un yine dijital bir platforma yapılmış yeni bir dizide rol almaya hazırlandığı bir süredir konuşuluyordu. Ancak bu dizinin bir süre önce gündeme gelen Amazon Prime yapımı Masumiyet Müzesi olacağı tahmin ediliyordu. Gelen bu son haber ise, önümüzdeki yıl Netflix’in Mücadele Çıkmazı filmiyle ekranlara konuk olacak Ulusoy’un sıradaki projesinin Yeşilçam olacağını gösterdi.
BluTV, yeni dizisini “1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi…” olarak duyurdu. Bu kısa sinopsis ve başrol oyuncusunun ötesinde diziyle ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

BluTV kurucusu ve genel müdürü Aydın Doğan Yalçındağ ise diziden, “Bugüne kadar yaptığımız en büyük prodüksiyon” olarak söz etti. Ayrıca projeye önemli isimlerin dâhil olduğunu belirtti. Bu isimlerin de önümüzdeki günlerde BluTV tarafından paylaşılması bekleniyor.

 

 

 

Çağatay Ulusoy ekranlara geri dönüyor! İşte yeni dizisi... ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy BluTV Yeşilçam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.