Çağatay Erdenet öldü! Nejat İşler Çukur dizisinden ayrıldı...

Sevilen dizi Çukur 113. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Çukur'un son bölümünde Yamaç ve Cumali Koçovalı düşmanları Çağatay Erdenet'i yakaladı. Yamaç'ın kurduğu düzenekle Çağatay Erdenet, mayına basarak öldü. Çukur'da böylece Çağatay Erdenet'i oynayan usta oyuncu Nejat İşler de son bölümde diziden ayrılmış oldu. İşte Çukur'un son bölüme damga vuran Çağatay'ın öldüğü final sahnesi...

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Burak Dakak, Nejat İşler, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin 113. bölümüyle 25 Ocak Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında yayınlandı. Çukur'un dün akşamki final sahnesinde Yamaç ve Cumali, Selim Koçovalı'yı öldüren Çağatay Erdenet'ten intikamlarını aldı.

Çağatay Erdenet öldü! Nejat İşler Çukur dizisinden ayrıldı...

KULKAN, ÇAĞATAY ERDENET'İ SATTI

Çağatay'ın öldürdüğü yeğeni Seren'den giden sinyali iz süren Cumali ve Yamaç Çağatay'ın kaldığı eve ulaştılar. Burada Kulkan kendilerine Çağatay'ın kaldığı yerin adresini vererek Erdenetler'deki birbirine ihanet geleneğini sürdürdü. Kulkan, Çağatay'ın yerini kendisini öldürmemeleri şartıyla açıkladı. Kulkan'ın verdiği adrese gelen Cumali ve Yamaç Çağatay'ı bayıltarak ele geçirdiler.

Çağatay Erdenet öldü! Nejat İşler Çukur dizisinden ayrıldı... - Resim : 2

ÇUKUR'DAN NEJAT İŞLER'E VEDA PAYLAŞIMI

Yamaç, Cumali ve Akın'la son kez yüzleşen Çağatay Erdenet, bir mayının üstünde son nefesini verdi. Böylece ünlü oyuncu Nejat İşler de Çukur'a veda etti.

Çağatay Erdenet öldü! Nejat İşler Çukur dizisinden ayrıldı... - Resim : 3

Nejat İşler'e, Çukur dizisinin resmi sosyal medya hesabından da veda paylaşımı yapıldı. Gönderide "Bir şeyi unuttun Çağatay 'Koçovalılar asla unutmaz'. Cengiz, Arık ve Ogeday'a selam söyle. Güle güle Çağatay. Teşekkürler Nejat İşler" notu düşüldü.

EFSUN'A NE OLDU?

Çukur son bölümde Damla, Efsun ile Cumali arasındaki gerginliği fark edip neler olduğunu öğrenmeye çalıştı. Cumali, Efsun'un İdris Koçovalı'nın ölümünde payı olduğunu ifade ederken o esnada kapıda olan Sultan da kulak misafiri oldu. Sultan, Efsun'un İdris Koçovalı'nın ölümüne neden olan isimlerden biri olduğunu öğrenince deliye döndü. Sultan oğlu Yamaç'tan hamile olan Efsun'u saçlarından sürükleyerek Koçovalılar'ın evinin dışına çıkardı. Kulkan, sokakta yalnız başına gördüğü Efsun'u kaçırır.

Çağatay Erdenet öldü! Nejat İşler Çukur dizisinden ayrıldı... - Resim : 4

Efsun, kendisine aşık olan Çağatay'ın karşısına getirildi. Fakat Çağatay Efsun için Kulkan'a "Kendi cehennemine yolla" dedi. Çukur'da Efsun'a ne olduğu ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

AKIN'DAN YASMİN'E EVLİLİK TEKLİFİ!

Diğer yandan ise Afganistan'dan dönen İskendar hastanede Akın ve Yasmin'in yanına geldi. İskendar aynı evde kaldıkları için töre gereği ikisinin de ölmesi gerektiğini söyledi. Akın Çukurlular ile Afganlar'ın arasında çıkabilecek bir savaşı hoşlandığı Yasmin'e evlilik teklif ederek engelledi.

Çağatay Erdenet öldü! Nejat İşler Çukur dizisinden ayrıldı... ile ilgili etiketler Çukur Nejat İşler çukur 113. bölüm çağatay erdenet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.