Çağatay Akman ile evini bastığı eski sevgilisi Özge Uslu'nun olaylı gecesinin detayları ortaya çıktı

Şarkıcı Çağatay Akman eski kız arkadaşı Öykü Uslu'nun Cihangir'deki evine giderek kavga çıkarmış, ardından karakolluk olmuştu. Kavganın detayları aylar sonra ortaya çıktı. Çağatay Akman ifadesinde eski kız arkadaşının evine taksi için yardım istemek amacıyla gittiğini daha sonra Öykü Uslu'nun başka bir kişiyi çağırmasıyla tartışmanın kavgaya dönüştüğünü anlattı.

Eski kız arkadaşı Öykü Uslu'dan yardım istemek için ikametine gittiğini söyleyen Çağatay Akman burada Öykü ve arkadaşıyla tartışmaya başladıklarını, hakarete uğradığını ardından da kavganın sokağa sıçradığını anlattı.

 ESKİ SEVGİLSİ ÖZGE USLU'NUN ARKADAŞINI TEHDİT ETTİ

Bu sırada başka bir arkadaşını arayan Öykü Uslu kendisini Çağatay Akman'dan kurtarması için yardım istedi. Olay yerine gelen Furkan A., Akman'la tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma arbedeye dönüşünce kavga çıktı. Olay sonrası ifade veren Furkan A., Çağatay Akman'ın kendisine 'Seni öldüreceğim, seni de sıraya aldım' dediğini anlattı.

 

ÇAĞATAY AKMAN'IN ADLİ KONTROL TALEBİ REDDEDİLDİ

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Soruşturma kapsamında Temmuz ayından beridir adli kontrol şartı uygulanan ünlü şarkıcı Çağatay Akman avukatı aracılığıyla adli kontrol şartlarının kaldırılmasını talep etti. Talebi değerlendiren hâkimlik şarkıcının adli kontrol uygulamasının devam edilmesine karar verdi.

Çağatay Akman ile evini bastığı eski sevgilisi Özge Uslu'nun olaylı gecesinin detayları ortaya çıktı

 

NELER OLMUŞTU?

"Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısıyla ünlenen 22 yaşındaki şarkıcı Çağatay Akman'ın Cihangir'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayanıp aşağıya inmesi için ziline basarak taciz ettiği iddia edildi.

Eski kız arkadaşının şikayeti üzerine karakola ifade vermeye giden Akman'ın arkadaşları gazetecilere saldırdığı aktarıldı

O gün çıkan habelere ve ifadelere göre genç şarkıcı olay günü akşam saatlerinde eski kız arkadaşının kapısına dayanan Akman ve arkadaşları Öykü Uslu'ya şiddet uyguladı.

Yaşanan olay sonrası Uslu, Karaköy Polis Merkezi'ne şikayette bulundu.

Akman, emniyet güçleri ile birlikte ifadesi alınmak üzere karakola getirildi.

Bu sırada Akman'ın arkadaşları muhabirlerin fotoğraf makinasını kırdığı ve saldırı girişiminde bulundu.

Çağatay Akman ile evini bastığı eski sevgilisi Özge Uslu'nun olaylı gecesinin detayları ortaya çıktı

 

Çağatay Akman ile evini bastığı eski sevgilisi Özge Uslu'nun olaylı gecesinin detayları ortaya çıktı ile ilgili etiketler Özge Uslu çağatay akman
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.