Çağan Atakan kimdir? Survivor Atakan kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Survivor yarışması ile adını duyuran ünlü sporcu Çağan Atakan’ın hayatı merak ediliyor. Yarışmadan sonra Survivor Atakan olarak anılan Çağan Atakan kimdir, kaç yaşında detaylar haberimizde.

Survivor Atakan lakabı ile tanınan Çağan Atakan’ın kim olduğu merak ediliyor. Kendini Acun Ilıcalı’nın Survivor programında kanıtlayan başarılı sporcu hayatı boyunca birçok başarıya imza atmıştır. Başarılı sporcu Survivor Atakan’ın hayatına dair tüm detaylar haberimizde.

Çağan Atakan kimdir? Survivor Atakan kaç yaşında?

Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 tarihinde Sivas’ta dünyaya geldi. Türk kick boks, Muay Thai sporcusu ve oyuncusudur. Spor hayatına basketbol ile star veren Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ederek profesyonel müsabakalarda yer aldı.

Survivor Atakan 2011 senesinde Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ile deviren Arslan, IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanarak bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı da kazandırdı. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Soldier olarak söz ettirdi.

Çağan Atakan kimdir? Survivor Atakan kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Kick boks kariyerinin önemli olaylarından biri de, dünyanın kick boks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşma oldu. 2014 senesinde Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira ile 2015 yılında ise Glory 20 Dubai'de Chad Sudgen ile karşılaştı.

Arslan, 2016 senesinde Survivor Ünlüler takımına dahil olarak kısa sürede tüm Türkiye tarafından tanındı. 5 ay süren zorlu mücadele sonrası Survivor şampiyonu olan Arslan daha sonrasında yeniden ringlere dönerek Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkarak Kevin Brenda'yı ikinci rauntta nakavt etti. 3 Aralık 2016'da kemerini korumak adına Marco Pique ile dövüşerek bunu tekrardan başardı.

Arslan, bir süre sonra sinema ve dizilerde de rol almaya başladı. 2017 senesinde Söz dizisinde Üsteğmen Zafer Yaman karakterine can vererek 12. bölümde diziden ayrıldı. 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenerek Leon Aslan Arslan adında bir de çocuğu oldu.

Çağan Atakan kimdir? Survivor Atakan kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Survivor Atakan çağan atakan arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.