Cadılar Bayramı partisine polis baskını!

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman, önceki gece Bebek'teki 250 milyon TL değerindeki yalılarında Cadılar Bayramı partisi düzenlendi. Koronavirüsün unutulduğu geceyi polis bastı.

Yeni yılın yaklaşmasıyla tüm dünyada yapılan Halloween partileri İstanbul'da da bazı mekanlarda ve villalarda yapılmaya devam tam gaz devam ediyor.

250 milyon TL'lik yalıda Cadılar Bayramı partisi!Yeni yılın yaklaşmasıyla tüm dünyada yapılan Halloween partileri İstanbul'da da bazı mekanlarda ve villalarda yapılmaya devam tam gaz devam ediyor.

Cadılar Bayramı partisine polis baskını!

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Bu partilerden bir yenisini Feryal ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman, önceki gece Bebek'te bulunan anne ve babasına ait olan 250 milyon liralık yalısında verdi.

Cadılar Bayramı partisine polis baskını! - Resim : 2

Partide yine sosyal mesafe maske kuralı yoktu. Partiyi polis ekipleri bastı.

İçeriden yaklaşık 270 kişi olduğu bilgisi geldi.

Cadılar Bayramı partisine polis baskını! - Resim : 3

Polisin gelmesiyle yalıyı terk edenler, çıkışta yüzlerini gizledi.

 

Cadılar Bayramı partisine polis baskını! ile ilgili etiketler polis Parti polis baskını cadılar bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.