Ç. Rizespor uzatmalarda 3 puana uzandı

Süper Lig'in 31. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren hayati bir maç oynandı Rize'de. Ç. Rizespor ile Kayserispor mutlak 3 puan parolası ile başladıkları karşılaşmaya tam 5 gol sığdırdı. Gülen taraf ise uzatmalarda 1 dakika arayla 2 gol bulan ev sahibi ekip oldu.

Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Didi Stadyumu'nda ligin dibini yakından ilgilendiren zorlu bir maç oynandı.

Hakem Ali Palabıyık'ın yönetimindeki karşılaşmada ilk gol 11. dakikada Samudio'nun ayağından ev sahibi ekipten geldi.

Kayserispor ise bu gole 20 dakika sonra Diego Angelo ile cevap verdi. İlk yarı karşılıklı bulunan gollerle 1-1 sona erdi. 

Sağanak yağış altında geçen ikinci yarının 75. dakikasında sarı kırmızılı ekipten Gustavo Campanharo ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

10 kişi kalan Kayserispor 86. dakikada penaltıdan Artem Kravets'in attığı golle 1-2 öne geçti. 

Maçın uzatma dakikalarına Kayserispor'un üstünlüğü ile girilirken Ç. Rizespor 92. dakikada Alberk Koç ve 93. dakikada Ivanildo Fernandes'in golleri ile 3-2 öne geçti. 

Karşılaşma bu skorla sona ererken Ç. Rizespor puanını 32'ye yükselterek maç fazlası ile ligde 15. sıraya yükseldi. 31 puanda kalan Kayserispor ise 16. sıraya geriledi. 

İLK 11'LER

18.30'da başlayan karşılaşmanın ilk 11'leri şöyle:

Çaykur Rizespor: Tarık, Orhan, Talbi, Ivanildo, Melnjak, Abdullah, Vetrih, Samudio, Sasse, Boldrin, Skoda.

Kayserispor: Lung, Sapunaru, Angelo, Djedje, Yasir, Hasan Hüseyin, Kvrzic, Mesanovic, Mensah, Campanharo, Kravets

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetiyor.

Karşılaşmadan önemli anlar..

GOOOOLLLLLL

11. dakika Çaykur Rizespor'da Samudio atak yönüne göre sağ çaprazdan ceza sahasına girmeden vurdu. Kayserisporluların önleyemediği top Ç. Rize golü olarak ağlara gitti. 1-0

30. dakika Kayserispor Ç. Rizespor kalesine etkili geldi. Yasir Subaşı'nın vuruşunda kaleci Tarık topu güçlükle çeldi. Rizeli oyuncular topu ceza sahasının dışına gönderdi. 

GOOOOOLLLLLLLL

32. dakika... Topla ceza sahasına hareketlenen Mensah çizginin hemen dışında Orhan Ovacıklı tarafından sert bir faulle durduruldu. Bu pozisyonda Orhan Ovacıklı sarı kart gördü. Serbest vuruşu Diego Angelo kullandı. Top Tarık Çetin'in koruduğu kalenin fileleri ile buluştu. 1-1

38. dakika Kayserispor bir kez daha etkili geldi. Atak yönüne göre soldan gelen sarı kırmızılı takımın oyuncularının yaptığı ortada Muris Mesanovic kafayla topu kaleye gönderdi. Rizeli oyunculara da temas eden top direğe çarparak ceza sahasına döndü. 

43. dakika Amedej Vetrih - Bernard Mensah mücadelesinde hakem, Kayserispor lehine faul kararı verdi. Ali Palabıyık bu pozisyonda Çaykur Rizespor'dan Amedej Vetrih'e sarı kart gösterdi.

İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

46. dakika Çaykur Rizespor'da Amedej Vetrih uzaklardan Kayserispor kalesini yokladı. Kaleci Lung sert şutun kaleye gitmesini güçlükle önledi. 

47. dakika Rize ceza sahası içinde topla buluşan Mensah'ın köşeye gönderdiği topu Menljak kafayla önledi. Top Kayserisporlu Yasir'in önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top farklı şekilde avuta gitti.

53. dakika Ç.Rizespor'da Abdullah Durak, Gustavo Campanharo tarafından sert bir faulle durduruldu. Hakem bu pozisyonda Campanharo'ya sarı kart gösterdi.

63. dakika Ç. Rizespor gole çok yaklaştı... Boldrin'in ceza sahası ön çizgisinden vurduğu topu Lung son anda önledi...

Karşılaşma sağanak yağış altında oynanıyor...

KIRMIZI KART

75. dakika Çaykur Rizespor atağını faulle kesen Gustavo Campanharo ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. HES Kablo Kayserispor son 15 dakikaya girilirken 10 kişi kaldı.

85. dakika Mensah'ın ceza sahasına yaptığı atak sırasında topla rakibinin arasına girmek isteyen Ismael Diomande topa elle müdahale etti. Ali Palabıyık tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. 

GOOOOOOLLLLLLL

86. dakika Penaltı atışını gole çeviren Artem Kravets takımını öne geçirdi. 1-2

GOOOOOOLLLLLLLL

92. dakika Ç. Rizespor beraberliği yakalayan golü uzatmalarda buldu. Alberk Koç ceza sahası içinde vurdu. Top Kayserispor fileleri ile buluştu. 2-2

93. dakika Ç. Rizespor atağında yapılan ortada bu kez Ivanildo Fernandes kafa ile takımını bir kez daha öne geçiren golü attı. 3-2

Sağanak yağış altında oynanan karşılaşma 3-2 ev sahibinin galibiyeti ile sonuçlandı.

Ç. Rizespor uzatmalarda 3 puana uzandı ile ilgili etiketler Süper Lig canlı izle Çaykur Rizespor Kasyerispor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.