Büyükçekmece'de inanılmaz kavga: Piknik tüpüyle kafasına vurdu!

İstanbul Büyükçekmece’de bir kişi, arkadaşının başına piknik tüpüyle vurması sonrası kendini yerde buldu. Neye uğradığını şaşıran adam sendeleyerek olay yerinden uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

İsimleri belli olamayan iki arkadaş Büyükçekmece Gölü'nün kıyısında alkol aldıktan sonra aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

ARKADAŞI SALDIRINCA ÇILDIRDI

İkiliden biri yolun karşısına geçip, kaldırımda yürürken arkasından gelen arkadaşının yumruklu saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan kişi marketin önündeki piknik tüplerinden birini alarak, arkadaşının kafasına vurdu.

Büyükçekmece'de inanılmaz kavga: Piknik tüpüyle kafasına vurdu!

GÜVENLİK KAMERALARI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLEDİ

Neye uğradığını şaşıran saldırgan kendini yerde buldu. Bir süre sonra ayağa kalkmayı başaran kişi olay yerinden sendeleyerek, uzaklaştı. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

(DHA)

Büyükçekmece'de inanılmaz kavga: Piknik tüpüyle kafasına vurdu! ile ilgili etiketler Kavga Büyükçekmece piknik tüpü arkadaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.