Büyükada toplantısında ele geçirilen skandal harita...

Büyükada’da 10 ajanın yaptığı toplantıda, İsveç Uyruklu Ali Ghravi’nin üzerinden çıkan dijital verilerde, Doğu ve Güneydoğu'su bölünmüş Türkiye haritası çıktı. Haritada Türkiye’deki yerlere Kürtçe isimler bile verilmiş.

Büyükada’da 10 ajanın yaptığı toplantıda, İsveç Uyruklu Ali Ghravi’nin üzerinden çıkan dijital verilerde, Doğu ve Güneydoğu'su bölünmüş Türkiye haritası çıktı. Haritada Türkiye’deki yerlere Kürtçe isimler bile verilmiş.

Önce Gezi kalkışması, ardından 17-25 Aralık Kumpası ve son olarak da 15 Temmuz darbe girişimi. FETÖ, 15 Temmuz’da halkın canı pahasına darbeye geçit vermemesinden sonra ülkeyi kaos ortamına sürüklemek için PKK ve DHKP-C ile işbirliğine gitmekte sakınca görmüyor.

Akşam Gazetesi'nden Levent Albayrak'ın haberine göre; Büyükada’daki masumane olarak gösterilmeye çalışılan son toplantı Türkiye üzerine oynanmak istenen yeni oyunu da gözler önüne serdi.

BÖLÜNME PLANINI ÇİZMİŞLER

İsveç uyruklu Ali Ghravi’den ele geçirilen dijital veriler oyunun büyüklüğünü de gösteriyor. İnsan Hakları Eğitmeni ve bilişim uzmanı olduğunu ifade eden Ghravi’den ele geçen Asya haritasında Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünme planı yer alıyor. Haritada, Türkiye sınırları içinde yer alan Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nin büyük bir bölümünün çizilen sınırla, Kuzey Irak ve Suriye’de Kürtlerin yaşadığı alanlarla birleştirildiği görülüyor. Ayrılan yerlere de Kürt gruplarının isimleri verilmiş. Yine aynı haritada İran sınırları içerisinde kalan belirli bölgeler de bu harita içinde tek sınır olarak gösteriliyor.

harita_son

BYLOCK NASIL YÜKLENİR?

Telefon ve bilgisayar içerisinde ki verilerin nasıl saklanması gerektiği, nasıl şifrelenmesi ve şifreleme programları hakkında bilgi verilen toplantı da, ByLock nasıl yüklenir, dışarıdan yüklenmeye karşı önlemler ve geri dönüşümü engelleyebilecek programlar hakkında nasıl eğitimler verildiği anlatılmış. Konuşmalarda ByLock geçince toplantıda bulunan bir kişi bu durumu polise bildirince toplantı deşifre edildi.

bAyAkada_gAzaltA_son

PKK’LIYIM BENİ AF ÖRGÜTÜNE ALIN

Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser'in telefon ve bilgisayarında yapılan incelemelerde ise, Af örgütüne üye olmak isteyen bir PKK doktorunun mesajı bulundu. Mesaj şöyle: ”Ben Kuzey ıIakta'yım. Uzun zamandan beri PKK üyesi olup gerilla doktoruyum. Önümüzdeki yıllar Rojavada DEAŞ’a karşı YPG bünyesinde cephede olacağım. Üyeliğim mümkünse AF Örgütü'ne üye olmak istiyorum. Bu ideolojime ters bir durum olmaz. Aksine onur duyarım.”

Büyükada toplantısında ele geçirilen skandal harita... ile ilgili etiketler Büyükada toplantı harita
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.