Büyük yarışa saatler kala yollar tıkandı, vatandaşlar güvenlik şeridinden yürüdü

Formula 1'de merakla beklenen İstanbul Grand Prix'ine sayılı saatler kala İstanbul Park pistine çıkan yollar tıkandı. Oluşan yoğun trafik nedeniyle bazı vatandaşlar araçlarından inerek güvenlik şeridinden yürüyüp pise ulaşmaya çalıştı. Yarışı izlemeye gitmeye çalışan vatandaşlar trafiğe isyan etti

İstanbul Park'ta düzenlenen Formula 1 yarışları nedeniyle piste giden bir çok yol kilitlenirken, uzak mesafede aracından inen yarışseverler ise güvenlik şeridinden yürüdü. Yarışseverler, bölgede yaşanan trafik sorununa çözüm istedi.

Büyük yarışa saatler kala yollar tıkandı, vatandaşlar güvenlik şeridinden yürüdü

Formula Türkiye Grand Prix'i 2021 Formula 1 takvimine göre 8-10 Ekim tarihleri arasında Formula 1 organizasyonuna dokuzuncu kez ev sahipliği yapan Intercity İstanbul Park çevresinde yoğun trafik oluştu. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken yarışlara gitmek isteyenler, kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Araçları ile ilerleyemeyen bir çok yarışsever ise, uzak mesafede araçlarını bırakarak kilometrelerce yürüdü.

Büyük yarışa saatler kala yollar tıkandı, vatandaşlar güvenlik şeridinden yürüdü - Resim : 2

Bu sırada bir çok yarışseverin hayatını tehlikeye atarak güvenlik şeridinde yürüdüğü görüldü. Yol boyunca kaldırımların olmaması nedeniyle güvenlik şeridinde yürüyen yarışseverler, trafiği tehlikeye düşürdü. 

Büyük yarışa saatler kala yollar tıkandı, vatandaşlar güvenlik şeridinden yürüdü - Resim : 3

Bir yarışsever, “Bu organizasyonu yaparken bu trafiğe çok dikkat etmek gerekiyor. Çünkü bu şekilde kimse bu büyük fiyatları vererek bu çileyi çekmek istemez. Şimdi biz diyoruz ki; 'Her sene Formula 1 yapılsın' Ama bu şartlarda insanlar nasıl gelsin ki buraya" şeklinde konuştu. Polis, yoğun olan trafiği açmak için İstanbul Park çevresinde çalışmalarını sürdürüyor.

Büyük yarışa saatler kala yollar tıkandı, vatandaşlar güvenlik şeridinden yürüdü - Resim : 4

Büyük yarışa saatler kala yollar tıkandı, vatandaşlar güvenlik şeridinden yürüdü ile ilgili etiketler İstanbul Trafik Formula 1 Tuzla istanbul park
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.