Büyük vefasızlık! Oyuncu Semra Dinçer'in cenaze törenine sanat camiasından kimse katılmadı

Akciğer kanseri nedeniyle dün sabah saatlerinde hayatını kaybeden 56 yaşındaki sinema ve dizi oyuncusu Semra Dinçer bugün Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Kuzey Güney, Kavak Yelleri ve İstanbullu Gelin gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncunun cenaze törenine sanat dünyasından katılımın olmaması dikkat çekti.

Sinema ve dizi oyuncusu Semra Dinçer 2 yıldır mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü. Semra Dinçer için Ankara'nın Sincan ilçesinde Osmaniye Camii'nde öğlende cenaze töreni düzenlendi.

Büyük vefasızlık! Oyuncu Semra Dinçer'in cenaze törenine sanat camiasından katılım olmadı

CENAZE TÖRENİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

Törene Dinçer'in ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenazeye, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve sanatçı Haluk Levent çelenk gönderirken, sanat dünyasından katılım olmaması dikkat çekti. Dinçer'in cenazesi, öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası Osmaniye köyü mezarlığında toprağa verildi.

Büyük vefasızlık! Oyuncu Semra Dinçer'in cenaze törenine sanat camiasından katılım olmadı

SEMRA DİNÇER HAKKINDA

1965 Ankara doğumlu Semra Dinçer, birçok dizi ve sinema filminde rol almıştı. 'Kuzey Güney' dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandıran Dinçer, 'Kaybolan Yıllar', 'Martılar ve İstanbul', 'Cinayet Masası', 'Yolun Sonu', 'Geniş Zamanlar', 'Kavak Yelleri', 'İstanbullu Gelin' yapımlarında da yer almıştı.

Büyük vefasızlık! Oyuncu Semra Dinçer'in cenaze törenine sanat camiasından katılım olmadı

Büyük vefasızlık! Oyuncu Semra Dinçer'in cenaze törenine sanat camiasından kimse katılmadı ile ilgili etiketler cenaze Ankara kanser semra dinçer cenaze töreni sanat camiası Akciğer kanseri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.