Büyük vefasızlık! Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için cenaze töreni düzenlendi

Rol aldığı Ezel, Acı Hayat, Deli Yürek, Kolpaçino gibi yapımdaki rolleriyle hafızalara kazınan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, dün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Elmalıpınar, için Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Okmeydanı Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan oyuncu dostları ise camianın vefasızlığına sitem etti. Elmapınar’ın cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Ankara’ya gönderildi.

Kolpaçino filminde canlandırdığı kabadayı 'Hüseyin' rolüyle gönüllerde taht kuran Hüseyin Elmalıpınar 51 yaşında hayata veda etti. Dün öğle saatlerinde Şişli Feriköy Mahallesi'nde yürüdüğü sırada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 51 yaşındaki oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için bugün öğle vakti Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Okmeydanı Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

SANAT CAMİASINDAN BÜYÜK VEFASIZLIK

Cenaze törenine ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve arkadaşları katıldı. Oyuncunun cenazesine sanat dünyasından katılımın olmaması dikkat çekti. Elmalıpınar’ın oyuncu dostları camianın vefasızlığına sitem ederken, Kolpaçino kadrosundan yalnızca iki kişinin törene geldiği görüldü. Cemevindeki törenin ardından Elmalıpınar, defnedilmek üzere Ankara'ya gönderildi.

Büyük vefasızlık! Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için cenaze töreni düzenlendi

 

"SANAT CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın sevenlerine sabır dileyerek, "Üzüntülüyüz. Hüseyin kardeşimle dertleşme imkanımız olmuştu. İstanbul'umuzun önemli bir sanatçısıydı. Hayatı boyunca dik bir duruşu vardı. Sanat camiamızın başı sağ olsun" diye konuştu.

 

"KEŞKE ONUN HAKKINI BU KADAR YEMESELERDİ"

Hüseyin Elmalıpınar’ın hak ettiğini alamadığını, hakkının yenildiğini söyleyerek sitemde bulunan oyuncu Abidin Yerebakan, “Hüseyin Elmalıpınar, Türkiye’de ender yetişen, doğru aktörlerden biriydi. Her şeyden önce doğru, mükemmel bir insandı. Keşke bu kadar insana kırgın gitmeseydi. Keşke onun hakkını bu kadar hunharca yemeselerdi. Birçok işte parasını alamadığını, mağdur edildiğini biliyorum. Küçücük bir rolü bile çok büyük bir hale getirebilen bir oyuncuydu ama hiçbir zaman hak ettiğini alamadı, vermediler. O da meseleye insanlık açısından baktı. Ben olsam bir kuruş bile bırakmam ama o öyle değildi. O, mahşerde hesap sorulacağına inananlardandı. Bu şekilde ahirete intikal eden bütün sanatçı abilerimize, kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

 Büyük vefasızlık! Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için cenaze töreni düzenlendi

"BİRLİKTE ÇOK ROL ALDIK"

Elmalıpınar’ın oyuncu dostlarından Ahmet Talay, “Rabbin rahmetindeki gönül şefkati hiç kaybolmadan Allah onu cennetin yolculuğuna kabul eder İnşallah. Yaşantımız boyunca güzellikler hep bizi helak eder. Sonunun ölüm olduğunu düşündüğü için hayatın da var oluş ve ölüm arasındaki yaşantısında Hüseyin kardeşimiz ile epey bir süre beraber görüntü verdik. O da erken gidenlerden oldu. Allah’tan bu dünyadaki yaşantısında olduğu gibi öbür dünyadaki yaşantısını da güzelleştirmesini, cennete yolculuğunu nail eylemesini isteriz” şeklinde konuştu.

Büyük vefasızlık! Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için cenaze töreni düzenlendi

''BİZE YAKIŞAN ÖNEMLİ GÜNÜNDE YANINDA OLMAK''

Sektördeki vefasızlığa sitemde bulunan Volkan Başaran ise “Çok değerli bir ağabeyimizdi. Bize de yakışan eş ve dostları olarak bu önemli günde onun yanında olmak. İnşallah oyuncu arkadaşları ve o medya kuruluşundaki değerli patronları da burada görmek isteriz. Çünkü insanlar hayattayken onların yanında olmak önemli olduğu kadar bu acı günlerinde de onlara sahip çıkmak lazım. Son görevimizi yapmaya geldik. Rabbim tüm ölmüşlerimize ve kendisine tekrardan rahmet etsin. Tüm sevenlerine de başsağlığı diliyorum. Sizlere de geldiğiniz, unutmadığınız ve unutturmadığınız için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Büyük vefasızlık! Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için cenaze töreni düzenlendi


ANKARA'DA SON YOLCUĞUNA UĞURLANACAK

Elmalıpınar’ın cenazesi, Okmeydanı Hacı Bektaş-i Veli Cemevinde gerçekleştirilen törenin ardından, defnedilmek üzere Ankara’ya doğru yola çıkarıldı.

Büyük vefasızlık! Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için cenaze töreni düzenlendi

Büyük vefasızlık! Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar için cenaze töreni düzenlendi ile ilgili etiketler cenaze Hüseyin Elmalıpınar Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Okmeydanı Cemevi cemevi cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.