Büyük şok! Sosyal medyada erkeklerle konuşunca...

Bursa'da bir kadın sosyal medyada başka erkeklerle konuşup eşine hakaret etti. Görülen boşanma davasında ağır kusurlu sayılan kadının, eşine tazminat ödemesine karar verildi.

Bursa'da şiddetli geçimsizlik yaşayan çift boşanmak için Âile Mahkemesi’ne karşılıklı olarak dava açtı. Mahkeme, davacı-karşı davalı erkeğin kadına ve kendi kızına şiddet uyguladığı, davalı-karşı davacı kadının ise sosyal medya üzerinden yaptığı yazışmalarda erkeğe hakaret ettiği gerekçesi ile tarafların eşit kusurlu olduklarına hükmetti.

GÜVEN SARSICI DAVRANIŞ

Her iki davanın kabulüne, tarafların boşanmalarına karar verdi. Hükme karşı taraflarca istinâf yoluna başvurulması üzerine, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 2. Hukuk Dâiresi, davalı-karşı davacı kadının sosyal medya üzerinden başka erkeklerle sohbet etmesinin güven sarsıcı davranış olduğuna hükmetti. Kararı kadın temyiz edince devreye Yargıtay 2. Hukuk Dâiresi girdi.

Yüksek mahkeme, eşine hakaret eden kadını ağır kusurlu saydı.

Büyük şok! Sosyal medyada erkeklerle konuşunca... ile ilgili etiketler Bursa dava boşanma mahkeme tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.